კატალოგი
დავჭრათ ხორცი მსხვილ ნაჭრებად, დავბეგვოთ, დავჭრათ თითოეული ნაჭერი კიდევ ორ თანაბარ ნაწილად, შევწვათ ორივე მხრიდან და გადმოვიღოთ ტაფიდან...
მომზადებული ბატი მოვხარშოთ მსუბუქად დამარილებულ წყალში. მომზადებამდე ცოტა ადრე დავამატოთ მწვანილი, ნიორი, დაფნის ფოთოლი, შავი პილპილის მარცვლები...
გველთევზა კარგად გავასუფთავოთ, გავაცალოთ კანი, დავჭრათ თევზი ნაჭრებად. გახეხილი ხახვი მოვშუშოთ კარაქში მწვანილთან ერთად, დავუმატოთ...
ნიახურის ნაჭრები შევწვათ კარგად გაცხელებულ ცხიმში, ვწვათ სანამ ღია ოქროსფერ ფერს არ მიიღებს. ღვიძლის ნაჭრები (ღვიძლის ნაჭრები იმავე ზომის უნდა იყოს...
გარეცხილი, გასუფთავებული ბრიუსელის კომბოსტო მოვშუშოთ კარაქში, დავამატოთ ცოტა მარილიანი ბულიონი და ვხარშოთ მზადყოფნამდე, ხშირად ვანჯღრიოთ ქვაბი...
სკუმბრია გავრეცხოთ, გავასუფთავოთ, გავაშროთ. მოვამზადოთ ერთგვაროვანი მასა წვრილად დაჭრილი ხახვისაგან, ტარხუნასა და სხვა სპეციებისაგან...
გარეცხილი და გასუფთავებული ვარდკაჭაჭა ჩავდოთ კარაქწასმულ, შესაწვავად საჭირო ფორმაში. მოვასხუროთ ლიმონის წვენი, რომ ვარდკაჭაჭა არ გამუქდეს. მოვაყაროთ...