კატალოგი
ღვიძლის ცხიმი კარგად გავხეხოთ. გავრეცხოთ და გავაშროთ ქიშმიში (ორივე სორტის) და ცხიმთან ერთად გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში. ვაშლი ძალიან წვრილად დავჭრათ...
კაკაო შევურიოთ ნახევარ პორცია ორცხობილას, დავამატოთ რძე ან ნაღები, დავტოვოთ ასე 10 წუთით. კარაქი შევურიოთ შაქარს და კარგად ავურიოთ, დავამატოთ კვერცხის გული...
მარილი, შაქარი, ლიმონის ცედრა და ვანილი ერთად ავთქვიფოთ, დავუმატოთ კარტოფილის ფქვილი, ხორბლის ფქვილი, მარილი, სოდა და კვერცხები. ნუში გავასუფთავოთ...
გავადნოთ კარაქი ტაფაზე და შევწვათ მასში ხორცი მწვანე ხახვთან ერთად ისე, რომ შეწითლდეს, განუწყვეტლივ უნდა ვურიოთ, რომ არ მიიწვას. ქვაბში ჩავასხათ...
ქაშაყი გამოვშიგნოთ და მოვაშოროთ ფხები, მოვასხუროთ ლიმონის წვენი და დავჭრათ კუბიკებად. ხახვი წვრილად დავჭრათ, ოდნავ შევბრაწოთ ცხიმში, დავამატოთ ფქვილი...
ავურიოთ ერთმანეთში შვრიის, ფქვილი, ყველი, მარილი და სოდა, დავაამტოთ ცხიმი და კარგად ავურიოთ. შემდეგ ნელა ჩავასხათ რძე. მოვზილოთ ცომი და გავაბრტყელოთ...
ანჩოუსები ძალიან წვრილად დავჭრათ, ვიჩინა გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, დავუმატოთ გახეხილი პური, პილპილი და კვერცხი. დანარჩენი 4 ცალი კვერცხი...