კატალოგი
კვერცხები შოტლანდიურად
ბეჭდვა |
ანჩოუსები ძალიან წვრილად დავჭრათ, ვიჩინა გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, დავუმატოთ გახეხილი პური, პილპილი და კვერცხი. დანარჩენი 4 ცალი კვერცხი მაგრად მოვხარშოთ, გავაცალოთ ნაჭუჭი, ამოვავლოთ მომზადებულ მასაში და შევწვათ კარგად გაცხელებულ ცხიმში. შემდეგ თითოეული კვერცხი გავჭრათ შუაზე და სუფრაზე შებრაწულ პურზე დადებული მივიტანოთ.
მასალა:
150 გრამი ვიჩინა
3 ცალი ანჩოუსი
1 ½ გახეხილი მაგარი თეთრი პური
¼ ჩაის კოვზი შავი პილპილი
5 ცალი კვერცხი
ცხიმი
პოპულარული რეცეპტი
გავრეცხოთ 750 გრამი ჭარხალი, დავჭრა...
ფქვილის, კვერცხის, კარაქის, მარილის...
კარაქში გავხსნათ შაქარი, დავუმატოთ ...
6 ცალი კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ; თა...
ცხვრის ხორცის ბუღლამა ბადრიჯნით ისე...
წყლითა და პურის ფქვილით მოვზილოთ ცო...