კატალოგი
ბანანის ბრინჯი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ბრინჯი მოვხარშოთ დიდი რაოდენობით მარილიან წყალში, ის არ უნდა ჩაიხარშოს. ბანანი დავჭრათ არც ისე თხელ ნაჭრებად და შევბრაწოთ ცხელ ცხიმში ორივე მხრიდან. ფრთხილად შევურიოთ შებრაწული ნაჭრები ბრინჯს. სუფრაზე მიტანის წინ კერძს მოვაყაროთ პილპილი და წვრილად დაჭრილი ოხრახუში. მივიტანოთ გარნირად თევზთან ან ხორცთან.
მასალა:
2-3 პორციაზე
1 ჭიქა ბრინჯი
2 სუფრის კოვზი კარაქი ან მარგარინი
ცოტა შავი პილპილი
2-3 ცალი ბანანი
ოხრახუში
მარილი
პოპულარული რეცეპტი

ცოცხალი თევზი გამოვშიგნოთ, მოვაშორო...

ქორფა ღანძილი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ ...

თევზი გავასუფთავოთ, გამოვაცალოთ შიგ...

ორივე სახის ხორცი და ტკბილი წიწაკა ...

ფილე დავჭრათ სიგრძეზე, დავბეგვოთ, ზ...

წითელი ლობიო მოვხარშოთ ჩვეულებრივი ...