კატალოგი
ბანანის ბრინჯი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ბრინჯი მოვხარშოთ დიდი რაოდენობით მარილიან წყალში, ის არ უნდა ჩაიხარშოს. ბანანი დავჭრათ არც ისე თხელ ნაჭრებად და შევბრაწოთ ცხელ ცხიმში ორივე მხრიდან. ფრთხილად შევურიოთ შებრაწული ნაჭრები ბრინჯს. სუფრაზე მიტანის წინ კერძს მოვაყაროთ პილპილი და წვრილად დაჭრილი ოხრახუში. მივიტანოთ გარნირად თევზთან ან ხორცთან.
მასალა:
2-3 პორციაზე
1 ჭიქა ბრინჯი
2 სუფრის კოვზი კარაქი ან მარგარინი
ცოტა შავი პილპილი
2-3 ცალი ბანანი
ოხრახუში
მარილი
პოპულარული რეცეპტი

ფქვილი გავცრათ, ავთქვიფოთ კვერცხი, ...

ფქვილი გავცრათ. დროჯი გავხსნათ ნახე...

ქვაბში ჩავყაროთ შაქრის ფხვნილი, დავ...

ათქვიფოთ კვერცხის გულები კარაქთან დ...

1 ცალი ფორთოხლისაგან გამოვწუროთ წვე...

ვაშლი გავთალოთ, გამოვაცალოთ გული და...