კატალოგი
პლატილიო ფრიო ა ლა ესპანიოლა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ორივე სახის ხორცი და ტკბილი წიწაკა შევურიოთ ერთმანეთს, დავამატოთ რგოლებად დაჭრილი ხახვი და ოხრახუში. მცენარეული ზეთი შევურიოთ ძმარს, დავამატოთ მარილი და პილპილი და მიღებული სოუსი შევუროთ სალათას. სალათას მოვაყაროთ შავი და წითელი პილპილი და სუფრაზე ცივი მივიტანოთ.
მასალა:
1 ჭიქა მოხარშული კუბიკებად დაჭრილი ხორცი
½ ჭიქა მოხარშული, კუბიკებად დაჭრილი ღორის ხორცი
½ ჭიქა ტკბილი წიწაკის მარინადი (წიწაკა უნდა დავჭრათ)
1 თავი რგოლებად დაჭრილი ხახვი
1 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი ოხრახუში
2 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი
½ - 1 სუფრის კოვზი ძმარი
მარილი
პილპილი, წითელი პილპილი
პოპულარული რეცეპტი

ბატი გამოვშიგნოთ და კარგად გავრეცხო...

ნებისმიერი გარეული ფრინველის შიგნეუ...

კარაქი და ქონი გავადნოთ, ვაცალოთ ცო...

სუპისა და კომპოტის გარეშე...

დილის სუსხის საათი...

კვერცხი ავურიოთ მანანის ბურღულისთან...