კატალოგი
½ ლიტრ წყალში გავხსნათ ღვინის ძმარი, ლიმონის წვენი, ანანასის წვენი და ხახვის წვენი. ჟელატინი გავხსნათ ნელ-თბილ წყალში, ვაცალოთ ბოლომდე გახსნა...
ხიზილალა მოვათავსოთ მდუღარე წყალში და ვხარშოთ 10 წუთის განმავლობაში. შემდეგ შევურიოთ კვერცხს, მწვანილს, საფანელს ან დამბალ თეთრ პურს...
ყველა კომპონენტი ავურიოთ ერთმანეთში (თუ საჭიროა, დავამატოთ კიდევ ცოტა ფქვილი). ცომი გავაბრტყელოთ 1 სმ სისქის ფირფიტად, დავჭრათ 8X2 სმ ზომის ნაჭრებად...
პოპულარული რეცეპტი

ნახევარი ჩაის ჭიქა ადუღებულ წყალში ...

ხორცი და ბოსტნეული (გარდა ბადრიჯანი...

სალა დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად, მსუბუქ...

გარეცხილი, მომზადებული ხილი, კარაქი...

ცოტა შემწიფებული სახრავი ატამი გავფ...

ავიღოთ ნახევარი ჭიქა ჟოლოს წვენი, დ...