კატალოგი
½ ლიტრ წყალში გავხსნათ ღვინის ძმარი, ლიმონის წვენი, ანანასის წვენი და ხახვის წვენი. ჟელატინი გავხსნათ ნელ-თბილ წყალში, ვაცალოთ ბოლომდე გახსნა...
ხიზილალა მოვათავსოთ მდუღარე წყალში და ვხარშოთ 10 წუთის განმავლობაში. შემდეგ შევურიოთ კვერცხს, მწვანილს, საფანელს ან დამბალ თეთრ პურს...
ყველა კომპონენტი ავურიოთ ერთმანეთში (თუ საჭიროა, დავამატოთ კიდევ ცოტა ფქვილი). ცომი გავაბრტყელოთ 1 სმ სისქის ფირფიტად, დავჭრათ 8X2 სმ ზომის ნაჭრებად...
პოპულარული რეცეპტი

მუხუდოს ან წინასწარ დამბალ თეთრ ლობ...

მსუქანი საქონლის ხორცი დავჭრათ ნაჭრ...

6 კვერცხის დიდხანს ვთქვიფოთ 1 ჩაის ...

კარაქი ან მარგარინი დავკეპოთ დანით,...

სიმწიფეში შესული საღი, მწვანე პამიდ...

ქორფა ღანძილი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ ...