კატალოგი
½ ლიტრ წყალში გავხსნათ ღვინის ძმარი, ლიმონის წვენი, ანანასის წვენი და ხახვის წვენი. ჟელატინი გავხსნათ ნელ-თბილ წყალში, ვაცალოთ ბოლომდე გახსნა...
ხიზილალა მოვათავსოთ მდუღარე წყალში და ვხარშოთ 10 წუთის განმავლობაში. შემდეგ შევურიოთ კვერცხს, მწვანილს, საფანელს ან დამბალ თეთრ პურს...
ყველა კომპონენტი ავურიოთ ერთმანეთში (თუ საჭიროა, დავამატოთ კიდევ ცოტა ფქვილი). ცომი გავაბრტყელოთ 1 სმ სისქის ფირფიტად, დავჭრათ 8X2 სმ ზომის ნაჭრებად...
პოპულარული რეცეპტი
მოვხარშოთ ლობიო ჩვეულებრივი წესით. ...
გადარჩეული და გარეცხილი კენკრა მოვხ...
ბრინჯი 5 სათის განმავლობაში წყალში ...
სკუმბრია გავასუფთავოთ, მოვაყაროთ მა...
მუხუდოს ან წინასწარ დამბალ თეთრ ლობ...
წიწაკას დავასხათ მდუღარე წყალი და ა...