კატალოგი
ანანასის და კიტრის ჟელე
½ ლიტრ წყალში გავხსნათ ღვინის ძმარი, ლიმონის წვენი, ანანასის წვენი და ხახვის წვენი. ჟელატინი გავხსნათ ნელ-თბილ წყალში, ვაცალოთ ბოლომდე გახსნა, დავდგათ დაბალ ცეცხლზე და როგორც კი ჟელატინი გამკვრივებას დაიწყებს ჩავასხათ მასში ყველა მომზადებული სითხე. სუფრაზე მივიტანოთ კარტოფილის ან მწვანე სალათასთან ერთად. მასალა: 3 სუფრის კოვზი ლიმონის წვენი ½ სუფრის კოვზი ანანასის წვენი ½ ჩაის კოვზი ხახვის წვენი 2 სუფრის კოვზი ღვინის ძმარი 1 პაკეტი ჟელატინი ½ ჩაის კოვზი მარილი 1 სუფრის კოვზი მაიონეზი თითო-თითო ჭიქა კუბიკებად დაჭრილი კიტრი და ანანასი