კატალოგი
ანანასის და კიტრის ჟელე

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
½ ლიტრ წყალში გავხსნათ ღვინის ძმარი, ლიმონის წვენი, ანანასის წვენი და ხახვის წვენი. ჟელატინი გავხსნათ ნელ-თბილ წყალში, ვაცალოთ ბოლომდე გახსნა, დავდგათ დაბალ ცეცხლზე და როგორც კი ჟელატინი გამკვრივებას დაიწყებს ჩავასხათ მასში ყველა მომზადებული სითხე. სუფრაზე მივიტანოთ კარტოფილის ან მწვანე სალათასთან ერთად.
მასალა:
3 სუფრის კოვზი ლიმონის წვენი
½ სუფრის კოვზი ანანასის წვენი
½ ჩაის კოვზი ხახვის წვენი
2 სუფრის კოვზი ღვინის ძმარი
1 პაკეტი ჟელატინი
½ ჩაის კოვზი მარილი
1 სუფრის კოვზი მაიონეზი
თითო-თითო ჭიქა კუბიკებად დაჭრილი კიტრი და ანანასი
პოპულარული რეცეპტი

მოვამზადოთ ფქვილი, მარილი, თბილი წყ...

ბოსტნეული გავასუფთავოთ, წვრილად დავ...

საღი, ქორფა კიტრი გავთალოთ, დავჭრათ...

2 კვერცხი კარგად ავთქვიფოთ 1 ჩაის ჭ...

1 სუფრის კოვზი ჟელატინის ფხვნილი ჩა...

200 გრამი კარაქი და 2,5 ჩაის ჭიქა ფ...