კატალოგი
კომბოსტოს სალათა ზაფრანით და ხმელი სუნელით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კომბოსტო დავჭრათ წვრილად, დავაყაროთ ცოტა მარილი, გავაჩეროთ 3-4 საათი და გავწუროთ. დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, ნიახური, ოხრახუში, ქინძი, კამა, ნიორი, ხმელი ქინძი, უცხო სუნელი, ზაფრანა (ყვითელი ყვავილი), წიწაკა, მარილი, ძმარი, ზეთი. ყველაფერი ეს კარგად ავურიოთ, გავაჩეროთ ერთი დღე-ღამე, ჩავდოთ ქილებში და დავასხათ თავისივე წვენი. ასეთი სალათა შეიძლება შევინახოთ გრილ ადგილას გარკვეული დროით და როცა დაგვჭირდება, ვიხმაროთ.
მასალა:
კომბოსტო - 5 კილოგრამი
ხახვი - 2 კილოგრამი
ნიორი - 200 გრამი
ნიახური - 200 გრამი
ოხრახუში - 200 გრამი
ქინძი - 300 გრამი
კამა - 200 გრამი
ხმელი ქინძი, უცხო სუნელი, ზაფრანა - თითო ჩაის კოვზი
ზეთი - 1,5 ლიტრი
ძმარი - 2 ჩაის ჭიქა
წიწაკა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ჯერ კიდევ დაუმწიფებელ ნესვს მოვაცალ...

სოსისები გავჭრათ სიგრძეზე, კუბიკება...

გასუფთავებული ფაშვი კარგად გავრეცხო...

ქვაბში ჩავყაროთ ლობიო და მოვხარშოთ ...

ყველაფერი ცოტ-ცოტა...

საქონლის გარეცხილი ხორცის რბილი ნაჭ...