კატალოგი
შაქრის ჩხირები
ბეჭდვა |
ყველა კომპონენტი ავურიოთ ერთმანეთში (თუ საჭიროა, დავამატოთ კიდევ ცოტა ფქვილი). ცომი გავაბრტყელოთ 1 სმ სისქის ფირფიტად, დავჭრათ 8X2 სმ ზომის ნაჭრებად და საშუალო ტემპერატურაზე ვაცხოთ ჟარუნაზე 20 წუთის განმავლობაში.
მასალა:
250 გრამი გაცრილი ფქვილი
250 გრამი დაჭრილი მიწის თხილი
1 ჭიქა შაქარი
2 ცალი ათქვეფილი კვერცხი
1 სუფრის კოვზი რძე
1-2 სუფრის კოვზი გამდნარი კარაქი
½ ჩაის კოვზი მარილი
პოპულარული რეცეპტი
3 ლიტრ ყურძნის ტკბილში ჩავყაროთ 400...
ახალი, ქორფა ქამა სოკო გავარჩიოთ, მ...
ძროხის ან ცხვრის ხორცი დავჭრათ ნაჭრ...
ქამბალა ერთი-ორი საათით დავალბოთ თბ...
2 კვერციხის, ცოტა მარილის და 2 სუფრ...
ხორცი გავრეცხოთ, წავუსვათ მარილი, დ...