კატალოგი
შაქრის ჩხირები

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ყველა კომპონენტი ავურიოთ ერთმანეთში (თუ საჭიროა, დავამატოთ კიდევ ცოტა ფქვილი). ცომი გავაბრტყელოთ 1 სმ სისქის ფირფიტად, დავჭრათ 8X2 სმ ზომის ნაჭრებად და საშუალო ტემპერატურაზე ვაცხოთ ჟარუნაზე 20 წუთის განმავლობაში.
მასალა:
250 გრამი გაცრილი ფქვილი
250 გრამი დაჭრილი მიწის თხილი
1 ჭიქა შაქარი
2 ცალი ათქვეფილი კვერცხი
1 სუფრის კოვზი რძე
1-2 სუფრის კოვზი გამდნარი კარაქი
½ ჩაის კოვზი მარილი
პოპულარული რეცეპტი

ფქვილის, შაქრის, მცენარეული ზეთისაგ...

მოვხარშოთ ლობიო ჩვეულებრივი წესით, ...

გელაქნური გავასუფთავოთ, დავჭრათ ნაჭ...

დილის სუსხის საათი...

ბადრიჯანი გავრეცხოთ, გავთალოთ, დავჭ...

ქვაბში ჩავყაროთ შაქრის ფხვნილი, დავ...