კატალოგი
შაქრის ჩხირები
ყველა კომპონენტი ავურიოთ ერთმანეთში (თუ საჭიროა, დავამატოთ კიდევ ცოტა ფქვილი). ცომი გავაბრტყელოთ 1 სმ სისქის ფირფიტად, დავჭრათ 8X2 სმ ზომის ნაჭრებად და საშუალო ტემპერატურაზე ვაცხოთ ჟარუნაზე 20 წუთის განმავლობაში. მასალა: 250 გრამი გაცრილი ფქვილი 250 გრამი დაჭრილი მიწის თხილი 1 ჭიქა შაქარი 2 ცალი ათქვეფილი კვერცხი 1 სუფრის კოვზი რძე 1-2 სუფრის კოვზი გამდნარი კარაქი ½ ჩაის კოვზი მარილი