კატალოგი
შაქრის ჩხირები
| ბეჭდვა |
ყველა კომპონენტი ავურიოთ ერთმანეთში (თუ საჭიროა, დავამატოთ კიდევ ცოტა ფქვილი). ცომი გავაბრტყელოთ 1 სმ სისქის ფირფიტად, დავჭრათ 8X2 სმ ზომის ნაჭრებად და საშუალო ტემპერატურაზე ვაცხოთ ჟარუნაზე 20 წუთის განმავლობაში.
მასალა:
250 გრამი გაცრილი ფქვილი
250 გრამი დაჭრილი მიწის თხილი
1 ჭიქა შაქარი
2 ცალი ათქვეფილი კვერცხი
1 სუფრის კოვზი რძე
1-2 სუფრის კოვზი გამდნარი კარაქი
½ ჩაის კოვზი მარილი
პოპულარული რეცეპტი

ხახვი წვრილად დავჭრათ, ნიორი დავნაყ...

4 კვერცხის გული კარგად გავთქვიფოთ, ...

ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერი, დუმა, ხ...

მანანის ბურღულიდავყაროთ დაფაზე და მ...

გასუფთავებული, გარეცხილი, ნაჭრებად ...

ყავის მარცვალი მოვხალოთ ნელ ცეცხლზე...


