კატალოგი
შაქრის ჩხირები
ბეჭდვა |
ყველა კომპონენტი ავურიოთ ერთმანეთში (თუ საჭიროა, დავამატოთ კიდევ ცოტა ფქვილი). ცომი გავაბრტყელოთ 1 სმ სისქის ფირფიტად, დავჭრათ 8X2 სმ ზომის ნაჭრებად და საშუალო ტემპერატურაზე ვაცხოთ ჟარუნაზე 20 წუთის განმავლობაში.
მასალა:
250 გრამი გაცრილი ფქვილი
250 გრამი დაჭრილი მიწის თხილი
1 ჭიქა შაქარი
2 ცალი ათქვეფილი კვერცხი
1 სუფრის კოვზი რძე
1-2 სუფრის კოვზი გამდნარი კარაქი
½ ჩაის კოვზი მარილი
პოპულარული რეცეპტი
ბადრიჯანს მოვაჭრათ ყუნწები, დანით გ...
ქვაბში გავაცხელოთ 1 ჩაის კოვზი ზეთი...
ღორის, ან ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერ...
მოვზილოთ დროჟიანი ცომი, დავდგათ 1 ს...
მცენარეული ზეთი ან კარაქი გავაცხელო...
ხორცი გავრეცხოთ, ჩავდოთ ცივ, ოდნავ ...