კატალოგი
ფარშირებული თევზი აზერბაიჯანულად
ბეჭდვა |
თევზი გავასუფთავოთ, გამოვაცალოთ შიგნეულობა, მოვაყაროთ მარილი. შიგთავსისათვის ავიღოთ მცენარელ ზეთში მსუბუქად მოხრაკული დანაყილი ნიგოზი, ქიშმიში, ხახვი და ლიმონის წვენი. ყველაფერი ერთმანეთში გადავურიოთ და ამ მასით გამოვტენოთ თევზი. შემოვუჭიროთ ძაფი და მცენარეულ ზეთში შევწვათ ღუმელში.
მასალა:
2 პორციაზე
500 გრამი თევზი
125 გრამი ნაჭუჭისაგან გასუფთავებული დანაყილი ნიგოზი
25 გრამი ქიშმიში
75 გრამი წვრილად დაჭრილი ხახვი
25 გრამი მცენარეული ზეთი
1 სუფრის კოვზი ლიმონის წვენი
მარილი
პოპულარული რეცეპტი
მოვხარშოთ ღომი ჩვეულებრივი წესით; მ...
ნაჭრებად დაჭრილი ხორცი ჩავუშვათ ქვა...
თევზი კარგად გავასუფთავოთ, დავჭრათ ...
თეთრი პურის ფქვილით, კვერცხითა და ც...
ხორცი მოვხარშოთ წვრილად დაჭრილ მწვა...
ძროხის ხორცის ფილეს მოვაყაროთ მარილ...