კატალოგი
ფარშირებული თევზი აზერბაიჯანულად
ბეჭდვა |
თევზი გავასუფთავოთ, გამოვაცალოთ შიგნეულობა, მოვაყაროთ მარილი. შიგთავსისათვის ავიღოთ მცენარელ ზეთში მსუბუქად მოხრაკული დანაყილი ნიგოზი, ქიშმიში, ხახვი და ლიმონის წვენი. ყველაფერი ერთმანეთში გადავურიოთ და ამ მასით გამოვტენოთ თევზი. შემოვუჭიროთ ძაფი და მცენარეულ ზეთში შევწვათ ღუმელში.
მასალა:
2 პორციაზე
500 გრამი თევზი
125 გრამი ნაჭუჭისაგან გასუფთავებული დანაყილი ნიგოზი
25 გრამი ქიშმიში
75 გრამი წვრილად დაჭრილი ხახვი
25 გრამი მცენარეული ზეთი
1 სუფრის კოვზი ლიმონის წვენი
მარილი
პოპულარული რეცეპტი
5 მთლიანი კვერცხისა და ორი ჩაის ჭიქ...
მუხუდო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ და დავა...
საშუალო ოდენობის მსუქანი ბატი ნაჭრე...
შაქარი ავსრისოთ კარაქთან ერთად, დავ...
პატარა ზომის მწვანე პამიდვრები დავჭ...
წიწილა კარგად გავასუფთავოთ, გავრეცხ...