კატალოგი
ღანძილი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ქორფა ღანძილი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ ცივ წყალში, ჩავდოთ ქვაბში, დავასხათ ადუღებული წყალი და ვხარშოთ. ხუთი-ათი წუთი დუღილის შემდეგ გადავწუროთ საწურზე, გადავავლოთ ცივი წყალი და ერთი საათით ჩავყაროთ ცივ წყალში. გავწუროთ კარგად დაშევამზადოთ ღვინის ძმარში გახსნილი დანაყილი ახალი ქინძით და მარილით. ზევიდან მოვასხათ ზეთი.
მასალა:
ღანძილი - 0,5 კილოგრამი
ზეთი - 30 გრამი
ქინძი, მარილი, ძმარი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ფქვილის, კვერცხის და მცირე რაოდენობ...

8-10 ცალი საშუალო სიდიდის ფორთოხალი...

მარილიან წყალში მოვხარშოთ მსხვილად ...

პირშუშხა გავრეცხოთ, გავასუფთავოთ და...

გასუფთავებული, გარეცხილი, მსუქანი ქ...

ყვავილოვანი კომბოსტო დავარჩიოთ, გავ...