კატალოგი
ღანძილი
ბეჭდვა |
ქორფა ღანძილი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ ცივ წყალში, ჩავდოთ ქვაბში, დავასხათ ადუღებული წყალი და ვხარშოთ. ხუთი-ათი წუთი დუღილის შემდეგ გადავწუროთ საწურზე, გადავავლოთ ცივი წყალი და ერთი საათით ჩავყაროთ ცივ წყალში. გავწუროთ კარგად დაშევამზადოთ ღვინის ძმარში გახსნილი დანაყილი ახალი ქინძით და მარილით. ზევიდან მოვასხათ ზეთი.
მასალა:
ღანძილი - 0,5 კილოგრამი
ზეთი - 30 გრამი
ქინძი, მარილი, ძმარი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
სამი მთლიანი კვერცხი ავთქვიფოთ ერთ ...
ნელ ცეცხლზე გავადნოთ კარაქი და შაქა...
მწვანე ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხ...
ავიღოთ ორი წილი მწიფე ტყემალი და ერ...
ყვავილოვანი კომბოსტო დავარჩიოთ, გავ...
გარჩეული, გარეცხილი ჭარხლის ფოთოლი ...