კატალოგი
ღანძილი
ბეჭდვა |
ქორფა ღანძილი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ ცივ წყალში, ჩავდოთ ქვაბში, დავასხათ ადუღებული წყალი და ვხარშოთ. ხუთი-ათი წუთი დუღილის შემდეგ გადავწუროთ საწურზე, გადავავლოთ ცივი წყალი და ერთი საათით ჩავყაროთ ცივ წყალში. გავწუროთ კარგად დაშევამზადოთ ღვინის ძმარში გახსნილი დანაყილი ახალი ქინძით და მარილით. ზევიდან მოვასხათ ზეთი.
მასალა:
ღანძილი - 0,5 კილოგრამი
ზეთი - 30 გრამი
ქინძი, მარილი, ძმარი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
გასუფთავებული, მსუქანი ქათამი დავჭრ...
ხახვი დავკეპოთ, ჩავყაროთ ქვაბში და ...
ყველა პროდუქტი დავჭრათ წვრილ ნაჭრებ...
ოთხი ცალი კვერცხი მთლიანად კარგად ა...
ლოქო მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით და...
წყალში ჩავყაროთ შაქარი და კოჭა და ვ...