კატალოგი
ღანძილი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ქორფა ღანძილი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ ცივ წყალში, ჩავდოთ ქვაბში, დავასხათ ადუღებული წყალი და ვხარშოთ. ხუთი-ათი წუთი დუღილის შემდეგ გადავწუროთ საწურზე, გადავავლოთ ცივი წყალი და ერთი საათით ჩავყაროთ ცივ წყალში. გავწუროთ კარგად დაშევამზადოთ ღვინის ძმარში გახსნილი დანაყილი ახალი ქინძით და მარილით. ზევიდან მოვასხათ ზეთი.
მასალა:
ღანძილი - 0,5 კილოგრამი
ზეთი - 30 გრამი
ქინძი, მარილი, ძმარი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

კარაქი კარგად გავთქვიფოთ ნახევარი ჩ...

შევარჩიოთ ქორფა, მთელ-მთელი წიწაკა,...

ქაშაყი კარგად დავალბოთ და თითო გავყ...

ახალი, საღი პამიდვრები გავრეცხოთ ცი...

მთელ-მთელი ლეღვი ალაგ-ალაგ ჩავჩხვლი...

მცენარეული ზეთი გავაცხელოთ, დავამატ...