კატალოგი
თევზი ინდონეზიურად
ბრინჯი მოვხარშოთ მარილიან წყალში, ½ თავი ხახვი დავჭრათ კუბიკებად და შევბრაწოთ ღია ოქროსფერი ფერის მიღებამდე. დავამატოთ ცოტა ქათმის ბულიონი. ბრინჯს გადავასხათ ცივი წყალი, წყალს ვაცალოთ დაწურვა, შევურიოთ სოუსი, მოვაყაროთ მარილი და გავაცხელოთ. თევზის ფილე გავჭრათ 10 ნაწილად, მოვასხათ ლიმონის წვენი, გავაჩეროთ ნახევარი საათი, შემდეგ მომზადებულ თევზის ნაჭრებს მოვაყაროთ მარილი, ამოვავლოთ ნაღებში და შემდეგ ფქვილში, შევბრაწოთ დიდი რაოდენობით ცხიმში მოოქროსფრო-მოყავისფრო ფერის გაჩენამდე. ბრინჯი გავაფორმოთ შემწვარი ბანანის ნაჭრებითა და ხახვის რგოლებით, და სუფრაზე კეტჩუპთან ერთად მივიტანოთ. მასალა: 2 პორციაზე 200 გრამი თევზი 400 გრამი თევზის ფილე ½ ჭიქა კიბორჩხალა მცირე რაოდენობის ქათმის ბულიონი 2-3 თავი ხახვი ½ ლიმონი 3 სუფრის კოვზი ნაღები ფქვილი შესაწვავად საჭირო ცხიმი მარილი 1 ცალი ბანანი კეტჩუპი