კატალოგი
ქათმის და ღორის ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, კარგად გადავურიოთ სხვა პროდუქტებში. მასა გადავიტანოთ ცეცხლგამძლე ჭურჭელში (უმჯობესია ოთხკუთხედი...
წიწაკის ღერი დავჭრათ და შევურიოთ წვრილად დაჭრილ ხახვს. ეს მასა მსუბუქად მოვხრაკოთ მცენარეულ ზეთში. ქათმის ღვიძლი წვრილად დავჭრათ და შევწვათ მაღალ...
ხორცი დავჭრათ მცირე ზომის კუბიკებად და შევაზილოთ წვრილად დაჭრილი ხახვის, გახეხილი ნიორის, მოხალული მიწის თხილისა და მცენარეული ზეთისაგან მომზადებული...
ბრინჯი მოვხარშოთ მარილიან წყალში, ½ თავი ხახვი დავჭრათ კუბიკებად და შევბრაწოთ ღია ოქროსფერი ფერის მიღებამდე. დავამატოთ ცოტა ქათმის ბულიონი. ბრინჯს...
მოხარშულ წყალში მოვხარშოთ ბრინჯი, გადავიტანოთ საწურზე და წყალს ვაცალოთ დაწურვა. თუ ამ დროისათვის ხორცი მზად არ იქნება, ბრინჯს გადავაფაროთ...
2 კვერციხის, ცოტა მარილის და 2 სუფრის კოვზი წყლისაგან მოვამზადოთ მასა ომლეტისათვის და გავაჩეროთ. თხილი ჩავყაროთ მდუღარე წყალში და ვხარშოთ...
ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, შევურიოთ დარბილებული ფუნთუშა, კვერცხი, გახეხილი ხახვი და ნიორი, წვრილად დაჭრილი ნუში და ნაღები...