კატალოგი
კომბოსტო დავჭრათ თხელ ზოლებად, მოვაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ რამდენიმე საათი. ხახვი და ნიორი წვრილად დავჭრათ და შევურიოთ წითელი პილპილი...
ხორცი წვრილად დავჭრათ. დავამატოთ ხახვი, შაქარი, მარილი, პილპილი და გავაჩეროთ 1 საათით. თუ ხორცი არ გამოყოფს საკმარისი რაოდენობის წვენს და მშრალად...
ხორცი დავჭრათ 2X4 სმ ზომის ნაჭრებად და კარგად შევურიოთ ძალიან წვრილად დაჭრილ ნიორს, შაქარს, მარილს, წითელ დანაყილ პილპილს და მწვანილს. დავახუროთ...
პოპულარული რეცეპტი

ღვიძლი დარბილებამდე ვხარშოთ მცირე რ...

ბადრიჯანი დავჭრათ მრგვალ ნაჭრებად; ...

3 კვერცხის გულს დავაყაროთ 1,5 ჩაის ...

ვიჩინის ნაჭერზე მოვათავსოთ ყველის ნ...

2 კვერცხი და 3-4 სუფრის კოვზი შაქრი...

გასუფთავებული სატაცური მოვხარშოთ მა...