კატალოგი
კომბოსტო დავჭრათ თხელ ზოლებად, მოვაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ რამდენიმე საათი. ხახვი და ნიორი წვრილად დავჭრათ და შევურიოთ წითელი პილპილი...
ხორცი წვრილად დავჭრათ. დავამატოთ ხახვი, შაქარი, მარილი, პილპილი და გავაჩეროთ 1 საათით. თუ ხორცი არ გამოყოფს საკმარისი რაოდენობის წვენს და მშრალად...
ხორცი დავჭრათ 2X4 სმ ზომის ნაჭრებად და კარგად შევურიოთ ძალიან წვრილად დაჭრილ ნიორს, შაქარს, მარილს, წითელ დანაყილ პილპილს და მწვანილს. დავახუროთ...
პოპულარული რეცეპტი

მწვანილი ვხარშოთ ბულიონში მზადყოფნა...

ლოსოსის ხორცი დავჭრათ ნაჭრებად, კვე...

კარტოფილი მოვხარშოთ, გავფცქვნათ, და...

ქაშაყი გავასუფთავოთ, ფრთხილად გამოვ...

6 კვერცხის ცილა კარგად გავთქვიფოთ ე...

ღორის ფეხები კარგად გავასუფთავოთ, გ...