კატალოგი
კომბოსტო დავჭრათ თხელ ზოლებად, მოვაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ რამდენიმე საათი. ხახვი და ნიორი წვრილად დავჭრათ და შევურიოთ წითელი პილპილი...
ხორცი წვრილად დავჭრათ. დავამატოთ ხახვი, შაქარი, მარილი, პილპილი და გავაჩეროთ 1 საათით. თუ ხორცი არ გამოყოფს საკმარისი რაოდენობის წვენს და მშრალად...
ხორცი დავჭრათ 2X4 სმ ზომის ნაჭრებად და კარგად შევურიოთ ძალიან წვრილად დაჭრილ ნიორს, შაქარს, მარილს, წითელ დანაყილ პილპილს და მწვანილს. დავახუროთ...
პოპულარული რეცეპტი
ბადრიჯნები მოვათავსოთ უცხიმო ტაფაზე...
შევბრაწოთ თეთრი პურის ნაჭრები, წავუ...
გადარჩეული სალათი გავრეცხოთ, მოვათა...
ხორცი დავჭრათ კუბიკებად და შევწვათ ...
კალმახი გავასუფთავოთ და გამოვრეცხოთ...
ხორცის მცირე ნაჭრები ჩამოვაცვათ შამ...