კატალოგი
ისპანახი ნიგვზით
ბეჭდვა |
ისპანახი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ წყალი, დავახუროთ სახურავი და მოვხარშოთ. გადავიტანოთ საწურზე, გავაციოთ და მერე ხელით კარგად გავწუროთ. დავნაყოთ ნიგოზი, ნიორი, ქინძის თესლი, წიწაკა, მარილი, გავხსნათ ძმარში და დავასხათ ცოტა ისპანახის წვენი. დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, ოხრახუში, ქინძი, კამა, ნიახური და ყველაფერი ეს ავურიოთ დაკეპილ ისპანახში. ძმრის მაგივრად შეიძლება ვიხმაროთ ბროწეულის წვენი.
მასალა:
ისპანახი - 1 კილოგრამი
ნიგოზი - 200 გრამი
ხახვი - 2-3 თავი
ნიორი - 2 კბილი
მწვანილი, წიწაკა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
რვა კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ გათეთრ...
გავრეცხოთ 750 გრამი ჭარხალი, დავჭრა...
გარეცხილი, ნაჭრებად დაჭრილი ღორის ხ...
ფქვილისაგან და ½ სუფრის კოვზი ზეთის...
1 ჩაის ჭიქა ღომის მარცვალი კარგად გ...
10 კვერცხის ცილა კარგად გავთქვიფოთ....