კატალოგი
ხახვიანი ერბო-კვერცხი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხახვი მოვშუშოთ ცხიმში, კარგად ავთქვიფოთ კვერცხი, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი (ოხრახუში, კამა, ქინძი), დავასხათ მოშუშულ ხახვს და შევწვათ. გადმოდგმისას მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი იგივე მწვანილი.
მასალა:
კვერცხი - 2 ცალი
ხახვი - 2 თავი
ერბო - 2 სუფრის კოვზი
მწვანილი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ხიზილალას დავუმატოთ დაფშვნილი თეთრი...

ვიჩინა წვრილად დავჭრათ, კვერცხები ა...

ხორცი დავჭრათ ნაჭრებად. ფქვილის, წყ...

ავიღოთ გაცრილი პურის ფქვილი, წყალი,...

ხორცი დავჭრათ 2 სმ სისქის ნაჭრებად ...

კვერცხის გულები ავთქვიფოთ შაქართან ...