კატალოგი
ხახვიანი ერბო-კვერცხი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხახვი მოვშუშოთ ცხიმში, კარგად ავთქვიფოთ კვერცხი, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი (ოხრახუში, კამა, ქინძი), დავასხათ მოშუშულ ხახვს და შევწვათ. გადმოდგმისას მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი იგივე მწვანილი.
მასალა:
კვერცხი - 2 ცალი
ხახვი - 2 თავი
ერბო - 2 სუფრის კოვზი
მწვანილი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

წყლითა და პურის ფქვილით მოვზილოთ ცო...

გელაქნური მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წეს...

კარგად გასუფთავებული, გარეცხილი შინ...

გარეცხილი და გასუფთავებული ვარდკაჭა...

მწვანე სალათის ფოთლები გავარჩიოთ, გ...

კომბოსტო დავჭრათ თხელ ზოლებად, მოვა...