კატალოგი
ხახვიანი ერბო-კვერცხი
ბეჭდვა |
ხახვი მოვშუშოთ ცხიმში, კარგად ავთქვიფოთ კვერცხი, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი (ოხრახუში, კამა, ქინძი), დავასხათ მოშუშულ ხახვს და შევწვათ. გადმოდგმისას მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი იგივე მწვანილი.
მასალა:
კვერცხი - 2 ცალი
ხახვი - 2 თავი
ერბო - 2 სუფრის კოვზი
მწვანილი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ქათმის გულ-მკერდს მოვაშოროთ კანი, ა...
საჭმელად ვარგისი სოკო (ან ხმელი სოკ...
ქათამი ან იხვი კარგად გავასუფთავოთ,...
ღორის ხორცს წავუსვათ მარილი, შევწვა...
მსუქანი ცხვრის ხორცი დავჭრათ, გავრე...
გასუფთავებული, გარეცხილი ღვიძლი ერთ...