კატალოგი
ხახვიანი ერბო-კვერცხი
ბეჭდვა |
ხახვი მოვშუშოთ ცხიმში, კარგად ავთქვიფოთ კვერცხი, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი (ოხრახუში, კამა, ქინძი), დავასხათ მოშუშულ ხახვს და შევწვათ. გადმოდგმისას მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი იგივე მწვანილი.
მასალა:
კვერცხი - 2 ცალი
ხახვი - 2 თავი
ერბო - 2 სუფრის კოვზი
მწვანილი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ხიზილალას დავუმატოთ დაფშვნილი თეთრი...
ხორცი დავჭრათ კუბიკებად, მოვაყაროთ ...
ორი სუფრის კოვზი თაფლი ჩავდოთ ქვაბშ...
4 კვერცხის გული ავთქვიფოთ 1 ჩაის ჭი...
ძველი, წინა დღის პური დავჭრათ თხელ ...
ნახევარი პორცია კარაქი, კვერცხის გუ...