კატალოგი
ხახვიანი ერბო-კვერცხი
ბეჭდვა |
ხახვი მოვშუშოთ ცხიმში, კარგად ავთქვიფოთ კვერცხი, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი (ოხრახუში, კამა, ქინძი), დავასხათ მოშუშულ ხახვს და შევწვათ. გადმოდგმისას მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი იგივე მწვანილი.
მასალა:
კვერცხი - 2 ცალი
ხახვი - 2 თავი
ერბო - 2 სუფრის კოვზი
მწვანილი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ხილის წვენებში ჩავდოთ ლიმონისა და ფ...
ყველაფერი ერთად, ყველაფერი ერთად!...
კარტოფილი გავხეხოთ წვრილ სახეხზე ან...
სატაცური დავარჩიოთ, მოვამტვრიოთ ხმე...
მოვამზადოთ ისეთივე ცომი, როგორც ტაფ...
ნუში გავასუფთავოთ, გავხეხოთ შოკოლად...