კატალოგი
მწვანე ლობიო მაწვნით
ბეჭდვა |
მწვანე ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ და ხელით გავწუროთ, ისე, რომ სითხე არ შეჰყვეს. მაწონი კარგად გავთქვიფოთ და ავურიოთ მოხარშულ ლობიოში. რეჰანი, ოხრახუში, ქინძი დავჭრათ ძალზე წვრილად; ნიორი, წიწაკა, მარილი კარგად დავნაყოთ და შევაზავოთ ლობიო.
მასალა:
მწვანე ლობიო - 1 კილოგრამი
მაწონი - 1 კილოგრამი
მწვანილი - 4-4 ძირი
ნიორი - 2-3 კბილი
წიწაკა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
მოვზილოთ ცომი წყლით, გავაბრტყელოთ, ...
მწყემსის სამყოფელში...
ხორცი დავჭრათ კუბიკებად დაშევწვათ ზ...
ღორის, ან ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერ...
ახალგაზრდა ხოხობი გავრეცხოთ, ფეხები...
24 ჩაის კოვზი ნატურალური ყავა (შეიძ...