კატალოგი
მწვანე ლობიო მაწვნით
| ბეჭდვა |
მწვანე ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ და ხელით გავწუროთ, ისე, რომ სითხე არ შეჰყვეს. მაწონი კარგად გავთქვიფოთ და ავურიოთ მოხარშულ ლობიოში. რეჰანი, ოხრახუში, ქინძი დავჭრათ ძალზე წვრილად; ნიორი, წიწაკა, მარილი კარგად დავნაყოთ და შევაზავოთ ლობიო.
მასალა:
მწვანე ლობიო - 1 კილოგრამი
მაწონი - 1 კილოგრამი
მწვანილი - 4-4 ძირი
ნიორი - 2-3 კბილი
წიწაკა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ბრინჯი მოვხარშოთ ბულიონში, დავამატო...

კიტრი გავთალოთ, დავჭრათ თითის ზომის...

გასუფთავებულ, გარეცხილ ვარიას ჩავუწ...

მოცვი გადავარჩიოთ, დავყაროთ საწურზე...

საღი, წითელი პამიდორი გადავარჩიოთ, ...

ლობიოს ღერები გავრეცხოთ, გავასუფთავ...


