კატალოგი
მწვანე ლობიო მაწვნით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მწვანე ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ და ხელით გავწუროთ, ისე, რომ სითხე არ შეჰყვეს. მაწონი კარგად გავთქვიფოთ და ავურიოთ მოხარშულ ლობიოში. რეჰანი, ოხრახუში, ქინძი დავჭრათ ძალზე წვრილად; ნიორი, წიწაკა, მარილი კარგად დავნაყოთ და შევაზავოთ ლობიო.
მასალა:
მწვანე ლობიო - 1 კილოგრამი
მაწონი - 1 კილოგრამი
მწვანილი - 4-4 ძირი
ნიორი - 2-3 კბილი
წიწაკა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

სიმწიფეში შესული საღი, მწვანე პამიდ...

შინდი გადავარჩიოთ და გავრეცხოთ. ჭურ...

ერთ ჩაის ჭიქა ვაშლის წვენში ჩავასხა...

კარტოფილი მოვხარშოთ, გავფცქვნათ, და...

ხახვი წვრილად დავჭრათ, კარაქში ან მ...

გადარჩეული, გარეცხილი ჭინჭარი მოვხა...