კატალოგი
მწვანე ლობიო მაწვნით
ბეჭდვა |
მწვანე ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ და ხელით გავწუროთ, ისე, რომ სითხე არ შეჰყვეს. მაწონი კარგად გავთქვიფოთ და ავურიოთ მოხარშულ ლობიოში. რეჰანი, ოხრახუში, ქინძი დავჭრათ ძალზე წვრილად; ნიორი, წიწაკა, მარილი კარგად დავნაყოთ და შევაზავოთ ლობიო.
მასალა:
მწვანე ლობიო - 1 კილოგრამი
მაწონი - 1 კილოგრამი
მწვანილი - 4-4 ძირი
ნიორი - 2-3 კბილი
წიწაკა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ხორცი დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად (1X5 ს...
ნაღები, კვერცხის გულები, ყველი და ღ...
ნიგოზის (სასურველია თეთრი და საღი) ...
ქაშაყი გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ ფხებ...
ლოსოსის ხორცი დავჭრათ ნაჭრებად, კვე...
კარგად გავთქვიფოთ კვერცხი შაქრის ფხ...