კატალოგი
ღვიძლი იაპონურად
![](/uploads_script/products/u1kcs1sl0d06pg4.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ბრინჯი მოვხარშოთ, მუხუდო მოვშუშოთ და შევურიოთ ბრინჯს, დავამატოთ სოიოს სოუსი და დავდგათ თბილ ადგილას. ღვიძლს მოვაყაროთ მარილი და პილპილი, ამოვავლოთ ფქვილში, ორივე მხრიდან შევბრაწოთ კარგად გაცხელებულ მცენარეულ ზეთში და მოვასხათ სოიოს სოუსი. მანდარინიც მსუბუქად შევბრაწოთ და დავაწყოთ ბრინჯსა და ღვიძლზე.
მასალა:
2 პორციაზე
1 ჭიქა ბრინჯი
2 ჭიქა წყალი
½ ჭიქა მწვანე მუხუდო
300 გრამი ღვიძლი
მცენარეული ზეთი
ცოტა ფქვილი, მარილი
წითელი დანაყილი პილპილი
სოიოს სოუსი
1 ჭიქა კონსერვირებული მანდარინი ან 1-2 ცალი საღი მანდარინი
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/l92er6dr6bo0ksv.jpeg)
მაკარონი დავტეხოთ და მოვხარშოთ მარი...
![](uploads_script/products/xmfytfngmgtzswz.jpeg)
პამიდორი, ხახვი, ტკბილი წიწაკა და მ...
![](uploads_script/products/61nb54f84cqxcv0.jpg)
კარგად გასუფთავებული, გარეცხილი კუჭ...
![](uploads_script/products/i3csfkb4x267jlp.jpeg)
მოვზილოთ დროჟიანი ცომი, დავდგათ 1 ს...
![](uploads_script/products/jxk536ntv18xtdg.jpeg)
სკუმბრია გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ თა...
![](uploads_script/products/jvwmeovvp4ar9pw.jpeg)
თევზი გავასუფთავოთ, გავაცალოთ კანი ...