კატალოგი
ღვიძლი იაპონურად
ბეჭდვა |
ბრინჯი მოვხარშოთ, მუხუდო მოვშუშოთ და შევურიოთ ბრინჯს, დავამატოთ სოიოს სოუსი და დავდგათ თბილ ადგილას. ღვიძლს მოვაყაროთ მარილი და პილპილი, ამოვავლოთ ფქვილში, ორივე მხრიდან შევბრაწოთ კარგად გაცხელებულ მცენარეულ ზეთში და მოვასხათ სოიოს სოუსი. მანდარინიც მსუბუქად შევბრაწოთ და დავაწყოთ ბრინჯსა და ღვიძლზე.
მასალა:
2 პორციაზე
1 ჭიქა ბრინჯი
2 ჭიქა წყალი
½ ჭიქა მწვანე მუხუდო
300 გრამი ღვიძლი
მცენარეული ზეთი
ცოტა ფქვილი, მარილი
წითელი დანაყილი პილპილი
სოიოს სოუსი
1 ჭიქა კონსერვირებული მანდარინი ან 1-2 ცალი საღი მანდარინი
პოპულარული რეცეპტი
თევზის ფილე გავასუფთავოთ, მოვასხურო...
ფორთოხალი გავფცქვნათ და ისევე, როგო...
ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში...
მწვანილი ვხარშოთ ბულიონში მზადყოფნა...
ხორცი დავჭრათ კუბიკებად დაშევწვათ ზ...
კარგად გასუფთავებული, თბილ წყალში გ...