კატალოგი
ღვიძლი იაპონურად
ბრინჯი მოვხარშოთ, მუხუდო მოვშუშოთ და შევურიოთ ბრინჯს, დავამატოთ სოიოს სოუსი და დავდგათ თბილ ადგილას. ღვიძლს მოვაყაროთ მარილი და პილპილი, ამოვავლოთ ფქვილში, ორივე მხრიდან შევბრაწოთ კარგად გაცხელებულ მცენარეულ ზეთში და მოვასხათ სოიოს სოუსი. მანდარინიც მსუბუქად შევბრაწოთ და დავაწყოთ ბრინჯსა და ღვიძლზე. მასალა: 2 პორციაზე 1 ჭიქა ბრინჯი 2 ჭიქა წყალი ½ ჭიქა მწვანე მუხუდო 300 გრამი ღვიძლი მცენარეული ზეთი ცოტა ფქვილი, მარილი წითელი დანაყილი პილპილი სოიოს სოუსი 1 ჭიქა კონსერვირებული მანდარინი ან 1-2 ცალი საღი მანდარინი