კატალოგი
თევზის სუპი განურად
სკუმბრია გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ თავი და კუდი, დავყოთ 2 ან მეტ ნაწილად და 7 წუთის განმავლობაში ვადუღოთ ზომიერ ცეცხლზე, თან დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, დაფნის ფოთოლი და ლიმონის ნაჭრები. სკუმბრია ძალიან მალე იხარშება. შემდეგ დავამატოთ ტომატის წვენი და ლოსოსის ხორცი, სუპს მოვაყაროთ მარილი  და პილპილი და წამოვადუღოთ კიდევ ერთხელ. მასალა: 2-3 პორციაზე 500 გრამი სკუმბრია 1 კონსერვის ქილა ლოსოსის ხორცი 2 თავი ხახვი ½ ლიტრი წყალი ½ ლიტრი ტომატის წვენი ან 500 გრამი დასრესილი პამიდორი 1 ჩაის კოვზი მარილი 1 ჩაის კოვზი პილპილი 2 ნაჭერი ლიმონი 1 ცალი დაფნის ფოთოლი