კატალოგი
თევზის სუპი განურად
ბეჭდვა |
სკუმბრია გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ თავი და კუდი, დავყოთ 2 ან მეტ ნაწილად და 7 წუთის განმავლობაში ვადუღოთ ზომიერ ცეცხლზე, თან დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, დაფნის ფოთოლი და ლიმონის ნაჭრები. სკუმბრია ძალიან მალე იხარშება. შემდეგ დავამატოთ ტომატის წვენი და ლოსოსის ხორცი, სუპს მოვაყაროთ მარილი და პილპილი და წამოვადუღოთ კიდევ ერთხელ.
მასალა:
2-3 პორციაზე
500 გრამი სკუმბრია
1 კონსერვის ქილა ლოსოსის ხორცი
2 თავი ხახვი
½ ლიტრი წყალი
½ ლიტრი ტომატის წვენი ან 500 გრამი დასრესილი პამიდორი
1 ჩაის კოვზი მარილი
1 ჩაის კოვზი პილპილი
2 ნაჭერი ლიმონი
1 ცალი დაფნის ფოთოლი
პოპულარული რეცეპტი
თეთრი პურის ნაჭრებს ორივე მხრიდან წ...
ფქვილის, კვერცხისა და რძისაგან მოვა...
2 კვერცხი კარგად გავთქვიფოთ, თანდათ...
ძროხის ან ცხვრის ხორცი დავჭრათ ნაჭრ...
ცოცხალი თევზი გამოვშიგნოთ, მოვაშორო...
გამომშრალი პური გავხეხოთ. ქიშმიში მ...