კატალოგი
ფარგას ხიზილალა
ხიზილალას მოვაშოროთ აპკი და მოვხარშოთ მდუღარე წყალში, 10 წუთის შემდეგ წყალი გადავღვაროთ და იკრას ვაცალოთ გაშრობა. დავამატოთ კარაქი, მარილი, პილპილი, ძმარი და ცოტა წვრილად დაჭრილი ახალგაზრდა ხახვი. ყველაფერი კარგად ავურიოთ და დავტოვოთ ერთი საათით. სუფრაზე მიტანამდე მოვაყაროთ ოხრახუში. მივირთვათ პურთან და კარაქთან ერთად. მასალა: ფარგას 400 გრამი საღი ხიზილალა ½ თავი პატარა ხახვი 2 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი ძმარი პილპილი, მარილი - გემოვნებით 1 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი ოხრახუში