კატალოგი
საღი რძე წამოვადუღოთ, შევაგრილოთ 25-30°-მდე, დავამატოთ მჟავე რძე, დავდგათ თბილ ადგილას. სქელი, მკვრივი მასის გაჩენის შემდეგ ფრთხილად გადავიტანოთ...
კარაქი და კვერცხი ავთქვიფოთ ერთად, დავამატოთ გაცრილი ფქვილი, მშრალი დროჟი და მარილი და მოვზილოთ სქელი ცომი. გავაკეთოთ მრგვალი ფუნთუშები...
მჟავე რძეში გავხსნათ წყალი, დავამატოთ მარილი და პილპილი. კიტრი, ბოლოკი, მწვანე ხახვი, კამა და ოხრახუში წვრილად დავჭრათ და შევურიოთ რძეს. სუფრაზე...
გასუფთავებული კვახი დავჭრათ მსხვილ კუბიკებად, ჩავალაგოთ ჯამში და დავასხათ წყალი. ქვაბში ჩავსხათ წყალი, დავაყაროთ მარილი, როდესაც ადუღდება ჩავაყაროთ...
ხორცი დავჭრათ პატარა კუბიკებად (10-15 გრამი წონის) და შევწვათ ცხიმში მცირე რაოდენობის წყალთან ერთად. როდესაც ხორცი თითქმის მზად იქნება დავამატოთ...
მუხუდო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ და დავალბოთ მთელი ღამით. ხორცი დავჭრათ ნაჭრებად, ჩავაწყოთ ქვაბში, იქვე ჩავაწყოთ ძვლები, დავასხათ ცივი წყალი და 2 საათით...
ბოლოკი გავხეხოთ მსხვილ სახეხზე და გადავასხათ მდუღარე წყალი. როდესაც გაშრება, შევურიოთ მას წვრილად დაჭრილი ხახვი, დავამატოთ მცენარეული ზეთი...