კატალოგი
ზანზა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კარაქი და კვერცხი ავთქვიფოთ ერთად, დავამატოთ გაცრილი ფქვილი, მშრალი დროჟი და მარილი და მოვზილოთ სქელი ცომი. გავაკეთოთ მრგვალი ფუნთუშები, თითოეულს ჩავუღრმავოთ შუაგული, მოვასხათ გამდნარი კარაქი და გამოვაცხოთ ტაფაზე ცხიმში. მასალა გათვლილია 12-16 ფუნთუშაზე.
მასალა:
320 გრამი ფქვილი
1 სუფრის კოვზი გამდნარი კარაქი
1 სავსე ჩაის კოვზი მშრალი დროჟი
ცოტა მარილი
1-2 ცალი კვერცხი
მარგარინი ან მცენარეული ზეთი
პოპულარული რეცეპტი

ერთი თეფში ბრინჯი...

ხორცი დავჭრათ 2X2 სმ ზომის კუბიკება...

ხორცი დავჭრათ თითის სისქის ნაჭრებად...

200 გრამი კარაქი კვერცხთან და შაქრი...

საზამთროს კანი მოვამზადოთ ჩვეულებრი...

ხახვი წვრილად დავჭრათ, ნიორი დავნაყ...