კატალოგი
ზანზა
კარაქი და კვერცხი ავთქვიფოთ ერთად, დავამატოთ გაცრილი ფქვილი, მშრალი დროჟი და მარილი და მოვზილოთ სქელი ცომი. გავაკეთოთ მრგვალი ფუნთუშები, თითოეულს ჩავუღრმავოთ შუაგული, მოვასხათ გამდნარი კარაქი და გამოვაცხოთ ტაფაზე ცხიმში. მასალა გათვლილია 12-16 ფუნთუშაზე. მასალა: 320 გრამი ფქვილი 1 სუფრის კოვზი გამდნარი კარაქი 1 სავსე ჩაის კოვზი მშრალი დროჟი ცოტა მარილი 1-2 ცალი კვერცხი მარგარინი ან მცენარეული ზეთი