კატალოგი
ფლავი უზბეკურად
![](/uploads_script/products/1uie8bcx6pztdxi.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხორცი დავჭრათ პატარა კუბიკებად (10-15 გრამი წონის) და შევწვათ ცხიმში მცირე რაოდენობის წყალთან ერთად. როდესაც ხორცი თითქმის მზად იქნება დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და შევაწითლოთ. სტაფილო გავხეხოთ მსხვილ სახეხზე, ჩავდოთ ქოთანში და ვშუშოთ 10-15 წუთის განმავლობაში, კარგად მოვაყაროთ მარილი და პილპილი. შეგვიძლია დავამატოთ ცოტა წყალი. გულდასმით გარეცხილ ბრინჯს დავასხათ წყალი. როდესაც ბრინჯი მთელ წყალს შეიწოვს, გავუკეთოთ შუაში პატარა ჩაღრმავება და ჩავასხათ 1-2 სუფრის კოვზი ცხელი წყალი. არ უნდა ავურიოთ! შემდეგ ქოთანს დავახუროთ თავსახური. ფლავი ვხარშოთ დაბალ ცეცხლზე 20-25 წუთის განმავლობაში, შემდეგ გადმოვიღოთ ბრინჯი ჯამში და ზემოდან დავალაგოთ ხორცის ნაჭრები.
მასალა:
400 გრამი ბრინჯი
250 გრამი ცხვრის ან ღორის ხორცი
100-125 გრამი ცხიმი
500 გრამი სტაფილო
2-3 თავი ხახვი
მარილი
შავი ან წითელი დანაყილი პილპილი
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/ac1yzslr530bn2r.jpeg)
წიწაკის ღერები გავჭრათ სიგრძეზე, მო...
![](uploads_script/products/0cczzqku05edvwc.jpeg)
კომბოსტო წვრილად დავჭრათ და ხახვთან...
![](uploads_script/products/mtvrv5s02jra898.jpg)
კომბოსტო სათითაო ფოთლებად დავარჩიოთ...
![](uploads_script/products/nyom0hxjbvw7759.jpeg)
ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ და გავწ...
![](uploads_script/products/8f7yjuaubolvm63.jpg)
იქ, სადაც კერძებს ნაკვერჩხალზე ამზა...
![](uploads_script/products/cv1r7bzuabwu5ik.jpeg)
ფქვილი, მარილი და გამაფხვიერებელი ც...