კატალოგი
შირკავაკი - რძიანი სუპი კვახით
ბეჭდვა |
გასუფთავებული კვახი დავჭრათ მსხვილ კუბიკებად, ჩავალაგოთ ჯამში და დავასხათ წყალი. ქვაბში ჩავსხათ წყალი, დავაყაროთ მარილი, როდესაც ადუღდება ჩავაყაროთ გარჩეული ბრინჯი, ვხარშოთ მანამდე, სანამ ნახევრად მზად არ იქნება. შემდეგ დავასხათ რძე, წამოვადუღოთ და ჩავდოთ მომზადებული კვახი. ვხარშოთ კიდევ 25-30 წუთის განმავლობაში, გადმოვიღოთ ცეცხლიდან და თავდახურული დავდგათ 5-10 წუთით. სუფრაზე ფიალებით მივიტანოთ ცხელი ან ცივი სახით.
მასალა:
400 გრამი დაჭრილი კვახი
2 ჭიქა წყალი
¾ ჭიქა ბრინჯი
5 ჭიქა რძე
მარილი გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
გასუფთავებული ფაშვი კარგად გავრეცხო...
ვიჩინა წვრილად დავჭრათ, კვერცხები ა...
ცხვრის ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ...
პუდინგისათვის საჭირო ფორმაში გავაცხ...
ცხვრის ხორცი გავასუფთავოთ, გავრეცხო...
6 კვერცხის დიდხანს ვთქვიფოთ 1 ჩაის ...