კატალოგი
ნაყინი მარწყვით
![](/uploads_script/products/0zbtzxf3uqm3eqn.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
4 კვერცხის გულის და 2 ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილისაგან გავაკეთოთ გოგლი-მოგლი, დავამატოთ 4 ჭიქა რძე, დავდგათ ცეცხლზე და ვთქვიფოთ. შემდეგ გადმოვდგათ ცეცხლიდან, განვაგრძოთ თქვეფა და ჩავასხათ 6 ჩაის ჭიქა დასრესილი მარწყვიდან გამოწურული წვენი. შემდეგ გავყონოთ ჩვეულებრივი წესით.
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/x019kjtu1ih9v94.jpeg)
ვაშლი გავთალოთ, გამოვაცალოთ გული და...
![](uploads_script/products/xdj0df0stn4aga9.jpg)
მარილიანი ტარანი გავრეცხოთ ცივი წყლ...
![](uploads_script/products/lgy3n4t4ma8s0pc.jpeg)
ბრინჯი 5 სათის განმავლობაში წყალში ...
![](uploads_script/products/7toy1tecv288rqd.jpeg)
ავიღოთ გაცრილი პურის ფქვილი, წყალი,...
![](uploads_script/products/b9otpmj5vin9dec.jpeg)
კარტოფილი გავთალოთ, დავჭრათ ნაჭრება...
![](uploads_script/products/t56mqy2n576r7rk.jpeg)
ფქვილს შევურიოთ მარილი, გავცრათ, და...