კატალოგი
ნაყინი მარწყვით
ბეჭდვა |
4 კვერცხის გულის და 2 ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილისაგან გავაკეთოთ გოგლი-მოგლი, დავამატოთ 4 ჭიქა რძე, დავდგათ ცეცხლზე და ვთქვიფოთ. შემდეგ გადმოვდგათ ცეცხლიდან, განვაგრძოთ თქვეფა და ჩავასხათ 6 ჩაის ჭიქა დასრესილი მარწყვიდან გამოწურული წვენი. შემდეგ გავყონოთ ჩვეულებრივი წესით.
პოპულარული რეცეპტი
შაქარი და კვერცხი ცილა ავთქვიფოთ, დ...
ბოლოკი გავხეხოთ მსხვილ სახეხზე და გ...
ვიჩინის თითოეული ნაჭერი დავახვიოთ მ...
ღორის ნაწლავები კარგად გავრეცხოთ, რ...
გასუფთავებული, გარეცხილი ფრინველი დ...
სამი მთლიანი კვერცხი ავთქვიფოთ ერთ ...