კატალოგი
ნაყინი მარწყვით
ბეჭდვა |
4 კვერცხის გულის და 2 ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილისაგან გავაკეთოთ გოგლი-მოგლი, დავამატოთ 4 ჭიქა რძე, დავდგათ ცეცხლზე და ვთქვიფოთ. შემდეგ გადმოვდგათ ცეცხლიდან, განვაგრძოთ თქვეფა და ჩავასხათ 6 ჩაის ჭიქა დასრესილი მარწყვიდან გამოწურული წვენი. შემდეგ გავყონოთ ჩვეულებრივი წესით.
პოპულარული რეცეპტი
ორ ჩაის ჭიქა ადუღებულ მარილწყალში ჩ...
½ ლიტრ წყალში გავხსნათ ღვინის ძმარი...
გასუფთავებული ბატი ან იხვი დავჭრათ ...
ფქვილი გავცრათ, ავთქვიფოთ კვერცხი, ...
ფქვილი გავცრათ, შუაში გავუკეთოთ ჩაღ...
თევზი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ და გა...