კატალოგი
ნაყინი მარწყვით
ბეჭდვა |
4 კვერცხის გულის და 2 ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილისაგან გავაკეთოთ გოგლი-მოგლი, დავამატოთ 4 ჭიქა რძე, დავდგათ ცეცხლზე და ვთქვიფოთ. შემდეგ გადმოვდგათ ცეცხლიდან, განვაგრძოთ თქვეფა და ჩავასხათ 6 ჩაის ჭიქა დასრესილი მარწყვიდან გამოწურული წვენი. შემდეგ გავყონოთ ჩვეულებრივი წესით.
პოპულარული რეცეპტი
2 კვერცხის გული და ნახევარი ჩაის ჭი...
მოვხარშოთ ლობიო ჩვეულებრივი წესით. ...
ნიგოზი დავნაყოთ, ზეთი გამოვხადოთ და...
ხორცი წვრილად დავჭრათ. დავამატოთ ხა...
სამი კვერცხის გული კარგად გავთქვიფო...
ცხვრის ხორცი გავასუფთავოთ, გავრეცხო...