კატალოგი
ნაყინი მარწყვით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
4 კვერცხის გულის და 2 ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილისაგან გავაკეთოთ გოგლი-მოგლი, დავამატოთ 4 ჭიქა რძე, დავდგათ ცეცხლზე და ვთქვიფოთ. შემდეგ გადმოვდგათ ცეცხლიდან, განვაგრძოთ თქვეფა და ჩავასხათ 6 ჩაის ჭიქა დასრესილი მარწყვიდან გამოწურული წვენი. შემდეგ გავყონოთ ჩვეულებრივი წესით.
პოპულარული რეცეპტი

ყველა კომპონენტი ავურიოთ ერთმანეთში...

ხორცი ხის ჩაქუჩით კარგად დავბეგვოთ ...

ცხიმი შევურიოთ ნახევარ პორცია შაქარ...

ცხვრის მსუქანი ხორცი გავრეცხოთ, დავ...

ცხვრის ხორცი გავასუფთავოთ, გავრეცხო...

ქონისა და ძარღვებისაგან გავანთავისუ...