კატალოგი
ნაყინი მარწყვით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
4 კვერცხის გულის და 2 ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილისაგან გავაკეთოთ გოგლი-მოგლი, დავამატოთ 4 ჭიქა რძე, დავდგათ ცეცხლზე და ვთქვიფოთ. შემდეგ გადმოვდგათ ცეცხლიდან, განვაგრძოთ თქვეფა და ჩავასხათ 6 ჩაის ჭიქა დასრესილი მარწყვიდან გამოწურული წვენი. შემდეგ გავყონოთ ჩვეულებრივი წესით.
პოპულარული რეცეპტი

ბრინჯი მოვხარშოთ 3 ჭიქა წყალში ნახე...

გადარჩეულ, გარეცხილ თეთრ ბალს კურკა...

შევარჩიოთ სიმწიფეში შესული საღი მწვ...

ცხვრის ხორცის ბუღლამა ბადრიჯნით ისე...

კიტრი გავთალოთ, დავჭრათ თითის ზომის...

ხორცი ვხარშოთ დარბილებამდე, ვაცალოთ...