კატალოგი
ლოქო წვენით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ლოქო გავასუფთავოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, გავრეცხოთ, ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ თევზი დაიფაროს. დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი, ჩავყაროთ მარილი, დაფნის ფოთოლი, დაჭრილი ქინძი, დაჭრილი ტყემლის ტყლაპი, პილპილი და ვადუღოთ. როცა თევზი მოიხარშება და წვენი შესქელდება, ცეცხლიდან გადმოვიღოთ.
მასალა:
ლოქო - 1 კილოგრამი
დაფნის ფოთოლი - 2-3 ცალი
ქინძი - 6-7 ძირი
პილპილი, ტყემლის ტყლაპი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ავურიოთ ერთმანეთში შვრიის, ფქვილი, ...

სამ ჩაის ჭიქა პურის ფქვილს თანდათან...

კარგად გავთქვიფოთ კვერცხი შაქრის ფხ...

4 კვერცხის ცილა ავთქვიფოთ, დავუმატო...

ღორის ნაწლავები ჩამდინარე წყალზე გა...

ცხარე და ტკბილი წიწაკა გავარჩიოთ, თ...