კატალოგი
აჯიკა (წითელი)
ბეჭდვა |
ცხარე და ტკბილი წიწაკა გავარჩიოთ, თესლი გამოვაცალოთ და გავრეცხოთ. გაფოთლილი ქინძი, ოხრახუში, რეჰანი, ცერეცო, ნიახური, ნიორი, წიწაკასთან ერთად გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში. შემდეგ დავამატოთ უცხო სუნელი, ზაფრანა, ხმელი ქინძი, მარილი. კარგად ავურიოთ, ჩავდოთ ქილებში, მოვუკრათ თავი და შევინახოთ
მასალა:
ცხარე, წითელი წიწაკა - 500 გრამი
ბულგარული წითელი წიწაკა - 500 გრამი
ოხრახუში - 250 გრამი
ქინძი - 250 გრამი
ცერეცო - 250 გრამი
რეჰანი - 150 გრამი
ნიახური - 150 გრამი
ნიორი - 100 გრამი
უცხო სუნელი - 2 სუფრის კოვზი
ზაფრანა - 2 სუფრის კოვზი
ხმელი ქინძი - 2 სუფრის კოვზი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
მეოთხედ ჭიქა მაგარ ჩაის დავამატოთ მ...
მთელ-მთელი ბადრიჯანი შევწვათ, მოვაც...
ქაშაყი გავასუფთავოთ, გამოვაცალოთ ში...
მოვამზადოთ ზემოაღწერილი წესით ლიმონ...
საშუალო სიდიდის ქათამი დავჭრათ ნაჭრ...
შევარჩიოთ კაკლისოდენა პამიდვრები. ფ...