კატალოგი
ერბო-კვერცხი პამიდვრით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხახვი დავჭრათ წვრლად და კარგად მოვშუშოთ ერბოში. პამიდორი გავხეხოთ სახეხზე და დავასხათ. როცა პამიდორი კარგად ჩაიხარშება და გასქელდება, მარილთან ერთად ჩავახალოთ კარგად გათქვეფილი კვერცხები, დავახუროთ თავსახური და შევწვათ. სუფრაზე მიტანის წინ მოვაყაროთ შავი პილპილი.
მასალა:
კვერცხი - 2-3 ცალი
პამიდორი - 4-5 ცალი
ერბო - 2-3 სუფრის კოვზი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ბრინჯი ვხარშოთ წყალში 10 წუთის განმ...

10 კვერცხის ცილა კარგად გავთქვიფოთ....

მაწონით, კვერცხითა და კარაქით მოვზი...

წვრილად დაჭრილი ხახვი და ნიორი შევბ...

ხორცს დავასხათ 2 ½ ლიტრი ცივი მარილ...

კვების კულტურა...