კატალოგი
ერბო-კვერცხი პამიდვრით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხახვი დავჭრათ წვრლად და კარგად მოვშუშოთ ერბოში. პამიდორი გავხეხოთ სახეხზე და დავასხათ. როცა პამიდორი კარგად ჩაიხარშება და გასქელდება, მარილთან ერთად ჩავახალოთ კარგად გათქვეფილი კვერცხები, დავახუროთ თავსახური და შევწვათ. სუფრაზე მიტანის წინ მოვაყაროთ შავი პილპილი.
მასალა:
კვერცხი - 2-3 ცალი
პამიდორი - 4-5 ცალი
ერბო - 2-3 სუფრის კოვზი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

კარტოფილი მოვხარშოთ, დავსრისოთ ან გ...

ცომისათვის საჭირო კომპონენტები სწრა...

ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში...

ყველაფერი სუპით - ”პანადელი”იწყება...

გარჩეული, გარეცხილი ჭარხლის ფოთოლი ...

მთელი სუკი გავრეცხოთ, მოვაშოროთ ძარ...