კატალოგი
ერბო-კვერცხი პამიდვრით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხახვი დავჭრათ წვრლად და კარგად მოვშუშოთ ერბოში. პამიდორი გავხეხოთ სახეხზე და დავასხათ. როცა პამიდორი კარგად ჩაიხარშება და გასქელდება, მარილთან ერთად ჩავახალოთ კარგად გათქვეფილი კვერცხები, დავახუროთ თავსახური და შევწვათ. სუფრაზე მიტანის წინ მოვაყაროთ შავი პილპილი.
მასალა:
კვერცხი - 2-3 ცალი
პამიდორი - 4-5 ცალი
ერბო - 2-3 სუფრის კოვზი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ქათამი დავჭრათ პორციებად. ლიმონის წ...

გველთევზა კარგად გავასუფთავოთ, გავა...

ყვავილები და ”კლიოცკი”...

სიმწიფეში შესული, საღი მწვანე პამიდ...

ცხვრის ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ...

1 ჩაის ჭიქა ბრინჯი გავარჩიოთ, კარგა...