კატალოგი
ერბო-კვერცხი პამიდვრით
ბეჭდვა |
ხახვი დავჭრათ წვრლად და კარგად მოვშუშოთ ერბოში. პამიდორი გავხეხოთ სახეხზე და დავასხათ. როცა პამიდორი კარგად ჩაიხარშება და გასქელდება, მარილთან ერთად ჩავახალოთ კარგად გათქვეფილი კვერცხები, დავახუროთ თავსახური და შევწვათ. სუფრაზე მიტანის წინ მოვაყაროთ შავი პილპილი.
მასალა:
კვერცხი - 2-3 ცალი
პამიდორი - 4-5 ცალი
ერბო - 2-3 სუფრის კოვზი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
სატაცური კარგად გავრეცხოთ, მოვაჭრათ...
თევზი გავასუფთავოთ, გამოვაცალოთ შიგ...
ცოცხალი, წვრილად დაჭრილი პიტნის ფოთ...
მწვანე ლობიო ზემოაღნიშნული წესით მო...
ტაფა კარგად გავაცხელოთ ცეცხლზე, კვე...
ნიახური გავასუფთავოთ, გავხეხოთ წვრი...