კატალოგი
ერბო-კვერცხი პამიდვრით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხახვი დავჭრათ წვრლად და კარგად მოვშუშოთ ერბოში. პამიდორი გავხეხოთ სახეხზე და დავასხათ. როცა პამიდორი კარგად ჩაიხარშება და გასქელდება, მარილთან ერთად ჩავახალოთ კარგად გათქვეფილი კვერცხები, დავახუროთ თავსახური და შევწვათ. სუფრაზე მიტანის წინ მოვაყაროთ შავი პილპილი.
მასალა:
კვერცხი - 2-3 ცალი
პამიდორი - 4-5 ცალი
ერბო - 2-3 სუფრის კოვზი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ფქვილი გავცრათ ჯამში, გავუკეთოთ ჩაღ...

საშუალო სიდიდის ქათამი დავჭრათ ნაჭრ...

ბადრიჯანი დავჭრათ მოგრძო თხელ ნაჭრე...

გამოშიგნული, გარეცხილი წვრილი თევზი...

კაკაო ჩაისა და ყავისაგან იმით განსხ...

თევზი გამოვშიგნოთ, გავრეცხოთ და გავ...