კატალოგი
სოუსი ”ტარტარი”
ბეჭდვა |
ყველა კომპონენტი ერთმანეთში გადავურიოთ და დავამატოთ მარილი და პილპილი.
მასალა:
100 გრამი მაიონეზი
1-2 სუფრის კოვზი თეთრი ღვინო
1 სუფრის კოვზი ლიმონის წვენი
1 ჩაის კოვზი მდოგვი
1 სუფრის კოვზი არაჟანი
ნახევარი ჩაის კოვზი შაქრის ფხვნილი
მარილი, პილპილი
პოპულარული რეცეპტი
ხორცი, ქაშაყი და მოხარშული კარტოფილ...
გასუფთავებული, გარეცხილი წიწილა შევ...
ახალი კარტოფილი გავრეცხოთ და დავადგ...
დეკეულის ახალი, მსუქანი არტალა (კან...
ხიზილალას დავუმატოთ დაფშვნილი თეთრი...
სიმწიფეში შესული საღი, მწვანე პამიდ...