კატალოგი
ღორის ხორცის მუჟუჟი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გარეცხილი, ნაჭრებად დაჭრილი ღორის ხორცი ქვაბში ჩავყაროთ, დავასხათ წყალი ისე, რომ ხორცს ფარავდეს. მივუმატოთ დაფნის ფოთოლი, პილპილი, მარილი და მოვხარშოთ. როცა ხორცი კარგად მოიხარშება, დავასხათ ძმარი და წამოდუღებისთანავე ცეცხლიდან გადმოვდგათ. მერე ჩავასხათ შესაფერ ჭურჭელში და გავაციოთ.
მასალა:
ღორის ხორცი - 1 კილოგრამი
დაფნის ფოთოლი - 2 ცალი
ძმარი - 3/4 ჩაის ჭიქა
შავი პილპილის მარცვლები, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

კარტოფილი და ვაშლი გავასუფთავოთ, გა...

მთელ-მთელი ბადრიჯანი შევწვათ, მოვაც...

კარტოფილი კანიანად მოვხარშოთ, მერე ...

რვა კვერცხის გული კარგად გავთქვიფოთ...

2 კვერცხი და ერთი ცაის ჭიქა შაქრის ...

თხელ რგოლებად დაჭრილი ხახვი ვხრაკოთ...