კატალოგი
ღორის ხორცის მუჟუჟი
ბეჭდვა |
გარეცხილი, ნაჭრებად დაჭრილი ღორის ხორცი ქვაბში ჩავყაროთ, დავასხათ წყალი ისე, რომ ხორცს ფარავდეს. მივუმატოთ დაფნის ფოთოლი, პილპილი, მარილი და მოვხარშოთ. როცა ხორცი კარგად მოიხარშება, დავასხათ ძმარი და წამოდუღებისთანავე ცეცხლიდან გადმოვდგათ. მერე ჩავასხათ შესაფერ ჭურჭელში და გავაციოთ.
მასალა:
ღორის ხორცი - 1 კილოგრამი
დაფნის ფოთოლი - 2 ცალი
ძმარი - 3/4 ჩაის ჭიქა
შავი პილპილის მარცვლები, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ხორცი მსუბუქად დავბეგვოთ, მოვაყაროთ...
2 კვერცხის გული და ნახევარი ჩაის ჭი...
ფუნთუშებს მოვაჭრათ ზედა ნაწილი, ამო...
კვერცხის გულები ავთქვიფოთ კარაქთან ...
200 გრამ ხაჭოს დავამატოთ 100 გრამი ...
შევბრაწოთ თეთრი პურის ნაჭრები, წავუ...