კატალოგი
მუხუდო გავარჩიოთ, გავავლოთ ცივ წყალში, დავამატოთ მაიორანი და მარილი და ყველაფერი ერთად ვხარშოთ დარბილებამდე. ღორის ფეხები მოვხარშოთ მცირე...
ფქვილი ჩავყაროთ ჯამში, დროჟი გავხსნათ თბილ რძეში, დავამატოთ კარაქი, მარილი და შაქარი და ყველაფერი კარგად ავურიოთ. დავდგათ ½ საათით, შემდეგ ცომი...
ხორცი მოვხარშოთ მცირე რაოდენობის წყალში ნახევრად მზად ყოფნამდე, დავამატოთ დაფნის ფოთოლი და პილპილის მარცვლები. ღვიძლი გავრეცხოთ და გავაცალოთ...
გათლილი, შუაზე გაჭრილი კარტოფილი (წვრილი კარტოფილები შეგვიძლია მთელები დავტოვოთ), დაყოფილი ყვავილოვანი კომბოსტო, დაჭრილი სატაცური...
ცუკატები წვრილად დავჭრათ, ნუში დავნაყოთ, ცედრა გავხეხოთ. ყველა საჭირო პროდუქტი მოვამზადოთ საღამოდან და დავდგათ თბილ ადგილას. მეორე დღეს გავცრათ ფქვილი...
ცომი სწრაფად მოვზილოთ და დავდგათ ½ საათით ცივ ადგილას, შემდეგ გავაბრტყელოთ და მოვათავსოთ ტორტის ფორმაში, ცომის კიდეები კარგად ავწიოთ ზემოთ...
ხორცი გავრეცხოთ, ჩავდოთ ცივ, ოდნავ დამარილებულ წყალში და დავდგათ მოსახარშად მზადყოფნამდე. ბულიონში ჩავამატოთ გასუფთავებული, წვრილად დაჭრილი მწვანილი...