კატალოგი
კვერცხი ბენედიქტი
ნაღები, კვერცხის გულები, ყველი და ღვინო მოვათავსოთ ორთქლზე და ვაცალოთ შესქელება, თან განუწყვეტლივ ვურიოთ; დავამატოთ მარილი და პილპილი. კვერცხებისაგან მოვამზადოთ 4 ცალი ერბოკვერცხი. შევბრაწოთ 4 ცალი სალას ნაჭერი და ნაჭრებად დაჭრილი პამიდორი. პურის ნაჭრებს წავუსვათ ცოტა კარაქი და თითოეულზე მოვათავსოთ სალას ნაჭერი, პამიდორი და ერბოკვერცხი. მოვასხათ ორთქლზე მომზადებული სოუსი და სუფრაზე მომზადებისთანავე მივიტანოთ. მასალა: 4 ცალი კვერცხი 2 კვერცხის გული 2 სუფრის კოვზი ნაღები 1 სუფრის კოვზი გახეხილი ყველი 4 ნაჭერი შებრაწული პური ცოტა ნაღები 1 ცალი პამიდორი 1 ჭიქა დესერტის ღვინო 4 ნაჭერი სალა პილპილი და მარილი გემოვნებით