კატალოგი
მთელ-მთელი ატმის მურაბა
![](/uploads_script/products/q49222v10puecqy.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ცოტა შემწიფებული სახრავი ატამი გავფცქვნათ და ხის ჩხირით რამოდენიმე ადგილას დავჩხვლიტოთ. მოვათავსოთ შესაფერის ჭურჭელში, დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი, გავაჩეროთ გრილ ადგილას სამი-ოთხი საათი, მერე დავდგათ ცეცხლზე და მოვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. აღნიშნული მურაბა უწყლოდ იხარშება. ატამი თვით გამოყოფს საკმაო რაოდენობით წვენს.
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/znok6tekn4179sw.jpeg)
ვიჩინა, ნიახური და ხახვი გავატაროთ ...
![](uploads_script/products/whw89lz55ao98r5.jpeg)
ხორცი დავჭრათ, კარგად გავრეცხოთ, ჩა...
![](uploads_script/products/bhdhvp2czgjfuhl.jpeg)
თევზი დავჭრათ თხელ ნაჭრებად. ცხიმი ...
![](uploads_script/products/0t5ijch77ymkgmm.jpeg)
საქონლის ხორცის რბილი ნაჭერი მოვხარ...
![](uploads_script/products/2duiujv3guccb37.jpeg)
კომბოსტო დავჭრათ თხელ ზოლებად, ჩავყ...
![](uploads_script/products/b4gkt2nm9lr4cgz.jpeg)
ცხარე და ტკბილი წიწაკა გავარჩიოთ, თ...