კატალოგი
მთელ-მთელი ატმის მურაბა
ბეჭდვა |
ცოტა შემწიფებული სახრავი ატამი გავფცქვნათ და ხის ჩხირით რამოდენიმე ადგილას დავჩხვლიტოთ. მოვათავსოთ შესაფერის ჭურჭელში, დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი, გავაჩეროთ გრილ ადგილას სამი-ოთხი საათი, მერე დავდგათ ცეცხლზე და მოვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. აღნიშნული მურაბა უწყლოდ იხარშება. ატამი თვით გამოყოფს საკმაო რაოდენობით წვენს.
პოპულარული რეცეპტი
ხორცი ჩავდოთ მცირე რაოდენობის მარილ...
15 კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ კარგად,...
ორივე სახის ხორცი და ტკბილი წიწაკა ...
კარაქი კარგად გავთქვიფოთ ორ ჩაის ჭი...
ლობიო გავასუფთავოთ და ღერები დავტეხ...
კარაქი გავაცხელოთ და მასში ვწვათ სო...