კატალოგი
მთელ-მთელი ატმის მურაბა
ბეჭდვა |
ცოტა შემწიფებული სახრავი ატამი გავფცქვნათ და ხის ჩხირით რამოდენიმე ადგილას დავჩხვლიტოთ. მოვათავსოთ შესაფერის ჭურჭელში, დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი, გავაჩეროთ გრილ ადგილას სამი-ოთხი საათი, მერე დავდგათ ცეცხლზე და მოვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. აღნიშნული მურაბა უწყლოდ იხარშება. ატამი თვით გამოყოფს საკმაო რაოდენობით წვენს.
პოპულარული რეცეპტი
ბატკნის ან ცხვრის ღვიძლი დავჭრათ წვ...
შევარჩიოთ ქორფა, მთელ-მთელი წიწაკა,...
ხორცს დავასხათ 1 ლიტრი ცხელი წყალი,...
არც ისე თხელი ძროხის ხორცი დავჭრათ ...
ბრინჯი მოვხარშოთ, მუხუდო მოვშუშოთ დ...
ხახვი დავჭრათ და ოდნავ მოვხრაკოთ ქვ...