კატალოგი
მთელ-მთელი ატმის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ცოტა შემწიფებული სახრავი ატამი გავფცქვნათ და ხის ჩხირით რამოდენიმე ადგილას დავჩხვლიტოთ. მოვათავსოთ შესაფერის ჭურჭელში, დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი, გავაჩეროთ გრილ ადგილას სამი-ოთხი საათი, მერე დავდგათ ცეცხლზე და მოვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. აღნიშნული მურაბა უწყლოდ იხარშება. ატამი თვით გამოყოფს საკმაო რაოდენობით წვენს.
პოპულარული რეცეპტი

შევარჩიოთ სიმწიფეში შესული პამიდვრე...

ცოცხალი, წვრილად დაჭრილი პიტნის ფოთ...

სკუმბრია გავასუფთავოთ, ჩავდოთ დაბალ...

ყველა კომპონენტი ფრთხილად გადავურიო...

5 ცალი კვერცხისა და ¾ ჭიქა შაქრის ფ...

4 კვერცხის გული კარგად გავთქვიფოთ, ...