კატალოგი
თევზი მომჟავო-მოტკბო სოუსში

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
თევზი დავჭრათ თხელ ნაჭრებად. ცხიმი კარგად გავაცხელოთ. კვერცხი ავთქვიფოთ, ამოვავლოთ მასში თევზის მომზადებული ნაჭრები, შემდეგ ამოვავლოთ ფქვილში და ვწვათ გაცხელებულ ცხიმში 4 წუთის განმავლობაში, შემდეგ დავუკლოთ ცეცხლი, დავამატოთ მოტკბო-მომჟავო სოუსი და ვშუშოთ კიდევ 2 წუთის განმავლობაში.
მასალა:
2 პორციაზე
300 გრამი ვირთევზა
1 ცალი კვერცხი
60 გრამი სიმინდის ფქვილი
1 ½ სუფრის კოვზი გადამდნარი ქონი
პოპულარული რეცეპტი

კარგად გასუფთავებული მსუქანი ქათამი...

ცომი სწრაფად მოვზილოთ და დავდგათ ½ ...

ხორცი გავრეცხოთ, წავუსვათ მარილი, დ...

შნიცელებს წავუსვათ მარილი, პილპილი,...

წვრილად დაჭრილი ვაშლი ჩავყაროთ ტაშტ...

ხორცს და სალას დავასხათ 2 ლიტრი ცივ...