კატალოგი
თევზი მომჟავო-მოტკბო სოუსში

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
თევზი დავჭრათ თხელ ნაჭრებად. ცხიმი კარგად გავაცხელოთ. კვერცხი ავთქვიფოთ, ამოვავლოთ მასში თევზის მომზადებული ნაჭრები, შემდეგ ამოვავლოთ ფქვილში და ვწვათ გაცხელებულ ცხიმში 4 წუთის განმავლობაში, შემდეგ დავუკლოთ ცეცხლი, დავამატოთ მოტკბო-მომჟავო სოუსი და ვშუშოთ კიდევ 2 წუთის განმავლობაში.
მასალა:
2 პორციაზე
300 გრამი ვირთევზა
1 ცალი კვერცხი
60 გრამი სიმინდის ფქვილი
1 ½ სუფრის კოვზი გადამდნარი ქონი
პოპულარული რეცეპტი

მოცემული პროდუქტებისაგან სწრაფად მო...

მოვამზადოთ პიურე მშრალი ყვითელი მუხ...

კარტოფილი გავთალოთ და ჩავჭრათ სიგრძ...

ყველაფერი სუპით - ”პანადელი”იწყება...

მოვხარშოთ კარტოფილი კანიანად. ლობიო...

მოვზილოთ სქელი ცომი, გადავაფაროთ სვ...