კატალოგი
თევზი მომჟავო-მოტკბო სოუსში
თევზი დავჭრათ თხელ ნაჭრებად. ცხიმი კარგად გავაცხელოთ. კვერცხი ავთქვიფოთ, ამოვავლოთ მასში თევზის მომზადებული ნაჭრები, შემდეგ ამოვავლოთ ფქვილში და ვწვათ გაცხელებულ ცხიმში 4 წუთის განმავლობაში, შემდეგ დავუკლოთ ცეცხლი, დავამატოთ მოტკბო-მომჟავო სოუსი და ვშუშოთ კიდევ 2 წუთის განმავლობაში. მასალა: 2 პორციაზე 300 გრამი ვირთევზა 1 ცალი კვერცხი 60 გრამი სიმინდის ფქვილი 1 ½ სუფრის კოვზი გადამდნარი ქონი