კატალოგი
თევზი მომჟავო-მოტკბო სოუსში

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
თევზი დავჭრათ თხელ ნაჭრებად. ცხიმი კარგად გავაცხელოთ. კვერცხი ავთქვიფოთ, ამოვავლოთ მასში თევზის მომზადებული ნაჭრები, შემდეგ ამოვავლოთ ფქვილში და ვწვათ გაცხელებულ ცხიმში 4 წუთის განმავლობაში, შემდეგ დავუკლოთ ცეცხლი, დავამატოთ მოტკბო-მომჟავო სოუსი და ვშუშოთ კიდევ 2 წუთის განმავლობაში.
მასალა:
2 პორციაზე
300 გრამი ვირთევზა
1 ცალი კვერცხი
60 გრამი სიმინდის ფქვილი
1 ½ სუფრის კოვზი გადამდნარი ქონი
პოპულარული რეცეპტი

ხორბლის ბურღული მოვამზადოთ ისევე, რ...

გარეცხილი და გასუფთავებული ვარდკაჭა...

კარტოფილი მოვხარშოთ, შევაგრილოთ და ...

ექვსი კვერცხის ცილა კარგად გავთქვიფ...

მუხუდო დავალბოთ მთელი ღამით. ხახვი ...

ჭიქანახევარი წყალი დავდგათ ცეცხლზე,...