კატალოგი
თევზი მომჟავო-მოტკბო სოუსში
![](/uploads_script/products/bhdhvp2czgjfuhl.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
თევზი დავჭრათ თხელ ნაჭრებად. ცხიმი კარგად გავაცხელოთ. კვერცხი ავთქვიფოთ, ამოვავლოთ მასში თევზის მომზადებული ნაჭრები, შემდეგ ამოვავლოთ ფქვილში და ვწვათ გაცხელებულ ცხიმში 4 წუთის განმავლობაში, შემდეგ დავუკლოთ ცეცხლი, დავამატოთ მოტკბო-მომჟავო სოუსი და ვშუშოთ კიდევ 2 წუთის განმავლობაში.
მასალა:
2 პორციაზე
300 გრამი ვირთევზა
1 ცალი კვერცხი
60 გრამი სიმინდის ფქვილი
1 ½ სუფრის კოვზი გადამდნარი ქონი
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/onpcqt0eiik6z2a.jpeg)
ვიჩინის ნაჭერზე მოვათავსოთ ყველის ნ...
![](uploads_script/products/5r1ctcoq0x8qq0h.jpg)
გასუფთავებული ვარია ქვაბში ჩავდოთ, ...
![](uploads_script/products/fchoxl3slqlcqpc.jpeg)
3 ჭიქა წყალში მოვხარშოთ ბრინჯი. გას...
![](uploads_script/products/qtcr3xu19rzpsk4.jpeg)
დავჭრათ ხორცი მსხვილ ნაჭრებად, დავბ...
![](uploads_script/products/iltrk8h2ij5f24y.jpg)
ხორცის რბილი ნაჭერი ხახვთან ერთად ო...
![](uploads_script/products/uspgbx0wrjapzwr.png)
წვიმა, ლუდი და ცხვრის გულ-მკერდი...