კატალოგი
თევზი მომჟავო-მოტკბო სოუსში
ბეჭდვა |
თევზი დავჭრათ თხელ ნაჭრებად. ცხიმი კარგად გავაცხელოთ. კვერცხი ავთქვიფოთ, ამოვავლოთ მასში თევზის მომზადებული ნაჭრები, შემდეგ ამოვავლოთ ფქვილში და ვწვათ გაცხელებულ ცხიმში 4 წუთის განმავლობაში, შემდეგ დავუკლოთ ცეცხლი, დავამატოთ მოტკბო-მომჟავო სოუსი და ვშუშოთ კიდევ 2 წუთის განმავლობაში.
მასალა:
2 პორციაზე
300 გრამი ვირთევზა
1 ცალი კვერცხი
60 გრამი სიმინდის ფქვილი
1 ½ სუფრის კოვზი გადამდნარი ქონი
პოპულარული რეცეპტი
ორ ჩაის ჭიქა ადუღებულ მარილწყალში ჩ...
ახალგაზრდა ხოხობი გავრეცხოთ, ფეხები...
ყველა პროდუქტი ავურიოთ ერთმანეთში დ...
ღორის ყურებსა და ხიწიწს დავასხათ ცი...
მოვზილოთ დროჟიანი ცომი, დავდგათ 1 ს...
2 კვერცხისა და 2,5 ჭიქა შაქრის ფხვნ...