კატალოგი
თევზი მომჟავო-მოტკბო სოუსში
ბეჭდვა |
თევზი დავჭრათ თხელ ნაჭრებად. ცხიმი კარგად გავაცხელოთ. კვერცხი ავთქვიფოთ, ამოვავლოთ მასში თევზის მომზადებული ნაჭრები, შემდეგ ამოვავლოთ ფქვილში და ვწვათ გაცხელებულ ცხიმში 4 წუთის განმავლობაში, შემდეგ დავუკლოთ ცეცხლი, დავამატოთ მოტკბო-მომჟავო სოუსი და ვშუშოთ კიდევ 2 წუთის განმავლობაში.
მასალა:
2 პორციაზე
300 გრამი ვირთევზა
1 ცალი კვერცხი
60 გრამი სიმინდის ფქვილი
1 ½ სუფრის კოვზი გადამდნარი ქონი
პოპულარული რეცეპტი
ორივე სახის ხორცი და ტკბილი წიწაკა ...
500 გრამი კარაქი გავთქვიფოთ 500 გრა...
სუკი ან ძროხის ხორცის რბილი ნაწილი ...
ხახვი დავჭრათ წვრლად და კარგად მოვშ...
ქაშაყი გამოვშიგნოთ და მოვაშოროთ ფხე...
ძეხვები 10 წუთით ცავაწყოთ ცხელ წყალ...