კატალოგი
ნორვეგიული რულეტი ყველით
ბეჭდვა |
ვიჩინის ნაჭერზე მოვათავსოთ ყველის ნაჭერი, დავახვიოთ რულეტისებურად და შევკრათ. შევწვათ ცხიმში ხრაშუნა კანის გაჩენამდე. სუფრაზე ყიყლიყოსთან, ბოსტნეულთან და კარტოფილის პიურესთან ერთად მივიტანოთ.
მასალა:
2 პორციაზე
ღორის ბარკალის ორი თხელი ნაჭერი
2 ნაჭერი ყველი
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
პოპულარული რეცეპტი
კარაქი ან მარგარინი კარგად დავკეპოთ...
ყავის მარცვალი მოვხალოთ ნელ ცეცხლზე...
მოვამზადოთ ისეთივე ცომი, როგორც ტაფ...
ხორცი დავჭრათ კვერცხის ზომის ნაჭრებ...
მსუქანი ღორის ხორცის მთლიანი ნაჭერი...
ორ ჩაის ჭიქა თბილ რძეში გავხსნათ სა...