კატალოგი
შემწვარი ქათამი ტყემლის წვენით
ბეჭდვა |
კარგად გასუფთავებულ, გარეცხილ ქათამს მოვაყაროთ მარილი და წამოვაგოთ შამფურზე; დავამაგროთ კისრით და ფეხებით, შევწვათ ნაკვერჩხალზე, თან შამფური სულ ვატრიალოთ. ქათამი კარგად რომ შეიწვება, გამოვაძროთ შამფურიდან და სუფრაზე მივიტანოთ ყოველგვარი საკაზმის გარეშე.
ცალკე მივიტანოთ ტყემლის საწებელა.
პოპულარული რეცეპტი
ჯერ კიდევ დაუმწიფებელ ნესვს მოვაცალ...
6 ცალი კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ; თა...
საღი, წითელი პამიდორი გადავარჩიოთ, ...
ბრინჯი ვხარშოთ წყალში 10 წუთის განმ...
მოვზილოთ ცომი წყლით, გავაბრტყელოთ; ...
მოვამზადოთ ისეთივე ცომი, როგორც ტაფ...