კატალოგი
შემწვარი ქათამი ტყემლის წვენით
![](/uploads_script/products/73t7eerd3t0iy53.jpg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კარგად გასუფთავებულ, გარეცხილ ქათამს მოვაყაროთ მარილი და წამოვაგოთ შამფურზე; დავამაგროთ კისრით და ფეხებით, შევწვათ ნაკვერჩხალზე, თან შამფური სულ ვატრიალოთ. ქათამი კარგად რომ შეიწვება, გამოვაძროთ შამფურიდან და სუფრაზე მივიტანოთ ყოველგვარი საკაზმის გარეშე.
ცალკე მივიტანოთ ტყემლის საწებელა.
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/kkmnmohb80dxrvl.jpeg)
ქაშაყი წყალში დავალბოთ 1-2 დღით, შე...
![](uploads_script/products/05hxwms1fzw2jr5.jpeg)
გასუფთავებული, გარეცხილი, ნაჭრებად ...
![](uploads_script/products/feluw143bd9u4m1.jpg)
მწიფე ტყემალი გადავარჩიოთ, ყუნწები ...
![](uploads_script/products/nie71fe9s4i7eyv.jpeg)
დროჟი გავხსნათ თბილ რძეში მცირე რაო...
![](uploads_script/products/f9xgf6tj2825i3s.jpeg)
მსუქანი ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერი ...
![](uploads_script/products/rzrp55ntsd01z4d.jpeg)
პამიდორი მოვათავსოთ ცხელ ღუმელში, რ...