კატალოგი
შემწვარი ქათამი ტყემლის წვენით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კარგად გასუფთავებულ, გარეცხილ ქათამს მოვაყაროთ მარილი და წამოვაგოთ შამფურზე; დავამაგროთ კისრით და ფეხებით, შევწვათ ნაკვერჩხალზე, თან შამფური სულ ვატრიალოთ. ქათამი კარგად რომ შეიწვება, გამოვაძროთ შამფურიდან და სუფრაზე მივიტანოთ ყოველგვარი საკაზმის გარეშე.
ცალკე მივიტანოთ ტყემლის საწებელა.
პოპულარული რეცეპტი

თეთრი პურის ნაჭრები დავჭრათ კუბიკებ...

ქათამი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, წავ...

ფქვილი ჩავყაროთ ჯამში, დროჟი გავხსნ...

ავიღოთ კეფალი ან ლოქო, გავანთავისუფ...

კარაქი კარგად გავთქვიფოთ ორ ჩაის ჭი...

ხორცის რბილი ნაჭერი ხახვთან ერთად ო...