კატალოგი
შემწვარი ქათამი ტყემლის წვენით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კარგად გასუფთავებულ, გარეცხილ ქათამს მოვაყაროთ მარილი და წამოვაგოთ შამფურზე; დავამაგროთ კისრით და ფეხებით, შევწვათ ნაკვერჩხალზე, თან შამფური სულ ვატრიალოთ. ქათამი კარგად რომ შეიწვება, გამოვაძროთ შამფურიდან და სუფრაზე მივიტანოთ ყოველგვარი საკაზმის გარეშე.
ცალკე მივიტანოთ ტყემლის საწებელა.
პოპულარული რეცეპტი

ეკალა გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყარო...

გამზადებული, ჩვეულებრივ მოხარშული ყ...

საშუალო სიდიდის მსუქანი ქათამი ნაჭრ...

ხორცი, ქაშაყი და მოხარშული კარტოფილ...

გასუფთავებული, მსუქანი ქათამი დავჭრ...

ქორფა, ახალი კიტრი გადავარჩიოთ, გავ...