კატალოგი
შემწვარი ქათამი ტყემლის წვენით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კარგად გასუფთავებულ, გარეცხილ ქათამს მოვაყაროთ მარილი და წამოვაგოთ შამფურზე; დავამაგროთ კისრით და ფეხებით, შევწვათ ნაკვერჩხალზე, თან შამფური სულ ვატრიალოთ. ქათამი კარგად რომ შეიწვება, გამოვაძროთ შამფურიდან და სუფრაზე მივიტანოთ ყოველგვარი საკაზმის გარეშე.
ცალკე მივიტანოთ ტყემლის საწებელა.
პოპულარული რეცეპტი

გავაცხელოთ 2 სუფრის კოვზი კარაქი ან...

ნაჭრებად დაჭრილი ხორცი ჩავუშვათ ქვა...

წინა დღით მოხარშული კარტოფილი გავხე...

მთელ-მთელი ბადრიჯანი შევწვათ ნაკვერ...

გარეცხილი, წვრილ ზოლებად დაჭრილი კო...

ვიჩინას ჩავუმაგროთ მიხაკები, მოვათა...