კატალოგი
შემწვარი ბადრიჯნის ხიზილალა
ბეჭდვა |
მთელ-მთელი ბადრიჯანი შევწვათ ნაკვერჩხალზე ან ღუმელში. მოვაცილოთ კანი, დარჩენილი რბილი ნაწილი დავკეპოთ კარგად; დავუმატოთ დაჭრილი ხახვი, ოხრახუში, რეჰანი, წიწაკა ან პილპილი, მარილი, ავურიოთ, მოვათავსოთ თეფშზე, ზემოდან მოვაყაროთ წმინდად დაჭრილი ქინძი, მოვასხათ მცენარეული ზეთი ან ძმარი.
მასალა:
ბადრიჯანი - 500 გრამი
ხახვი - 2-3 თავი
ოხრახუში, რეჰანი - 3-3 ძირი
ზეთი - 3-4 სუფრის კოვზი
ძმარი - 1 სუფრის კოვზი
მარილი, წიწაკა - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ცხიმი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში...
შვრიის ჩავყაროთ მარილიან წყალში, წა...
არც ისე თხელი ძროხის ხორცი დავჭრათ ...
სალა დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად, მსუბუქ...
მსუქანი ცხვრის ხორცი დავჭრათ, გავრე...
კონსერვირებული ანანასის ნაჭრები კარ...