კატალოგი
შემწვარი ბადრიჯნის ხიზილალა
![](/uploads_script/products/g561fgachr64aov.jpg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მთელ-მთელი ბადრიჯანი შევწვათ ნაკვერჩხალზე ან ღუმელში. მოვაცილოთ კანი, დარჩენილი რბილი ნაწილი დავკეპოთ კარგად; დავუმატოთ დაჭრილი ხახვი, ოხრახუში, რეჰანი, წიწაკა ან პილპილი, მარილი, ავურიოთ, მოვათავსოთ თეფშზე, ზემოდან მოვაყაროთ წმინდად დაჭრილი ქინძი, მოვასხათ მცენარეული ზეთი ან ძმარი.
მასალა:
ბადრიჯანი - 500 გრამი
ხახვი - 2-3 თავი
ოხრახუში, რეჰანი - 3-3 ძირი
ზეთი - 3-4 სუფრის კოვზი
ძმარი - 1 სუფრის კოვზი
მარილი, წიწაკა - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/rw2jrincelncort.jpeg)
გათლილი კარტოფილი მოვხარშოთ წვრილად...
![](uploads_script/products/yh83oxv3wl44b7q.jpg)
კარაქი კარგად გავთქვიფოთ გათეთრებამ...
![](uploads_script/products/ufksc5iy7w07a9f.jpeg)
ხორცი დავჭრათ ძალიან თხელ ნაჭრებად,...
![](uploads_script/products/aqpjbx9bjisvwsi.jpeg)
ანანასი, ბანანი და ვაშლი დავჭრათ კუ...
![](uploads_script/products/qwqz7pgjtyf5pus.jpeg)
ლობიო ვხარშოთ დარბილებამდე, დავდგათ...
![](uploads_script/products/qsfens67cb7bfhe.jpeg)
სათალი ატამი გავფცქვნათ და დავჭრათ ...