კატალოგი
შემწვარი ბადრიჯნის ხიზილალა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მთელ-მთელი ბადრიჯანი შევწვათ ნაკვერჩხალზე ან ღუმელში. მოვაცილოთ კანი, დარჩენილი რბილი ნაწილი დავკეპოთ კარგად; დავუმატოთ დაჭრილი ხახვი, ოხრახუში, რეჰანი, წიწაკა ან პილპილი, მარილი, ავურიოთ, მოვათავსოთ თეფშზე, ზემოდან მოვაყაროთ წმინდად დაჭრილი ქინძი, მოვასხათ მცენარეული ზეთი ან ძმარი.
მასალა:
ბადრიჯანი - 500 გრამი
ხახვი - 2-3 თავი
ოხრახუში, რეჰანი - 3-3 ძირი
ზეთი - 3-4 სუფრის კოვზი
ძმარი - 1 სუფრის კოვზი
მარილი, წიწაკა - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ხახვი წვრილად დავჭრათ, მოვხრაკოთ ცხ...

ახალი, საღი კომბოსტოს თეთრ თავებს მ...

კვერცხი ვხარშოთ 10 წუთის განმავლობა...

კიტრი გავთალოთ, მოვაშოროთ თესლი, და...

ხორცი წვრილად დავჭრათ. დავამატოთ ხა...

კიტრი გავთალოთ, გავჭრათ სიგძეზე, გა...