კატალოგი
ატმის მურაბა
ბეჭდვა |
სათალი ატამი გავფცქვნათ და დავჭრათ ფართო ნაჭრებად. დავასხათ ცივი წყალი და გავაჩეროთ რამოდენიმე საათი. მოვადუღოთ სიროფი, გავაცივოთ და ჩავყაროთ ცივი წყლიდან ამოღებული ატმები. დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ ნახევარი საათი, გადმოვდგათ და გავაჩეროთ მეორე დღემდე. მეორე დღეს დავდგათ ცეცხლზე და მოვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. ხარშვის დროს მოვხადოთ ქაფი.
მასალა:
ატამი (დაჭრილი) - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 კილოგრამი
წყალი - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
იმ შემთხვევაში თუ გვაქვს ბურახის ექ...
ხახვი წვრილად დავჭრათ და სალას კუბი...
გამოშიგნული, გარეცხილი წვრილი თევზი...
ისპანახი დავარჩიოთ, გავრეცხოთ, მოვხ...
ძვლებსა და ხორცს დავასხათ ცივი წყალ...
გასუფთავებული, გარეცხილი ფრინველი ქ...