მთავარი დაამატეთ რეცეპტი რესტორნები
 
Help All Services Preferences Color
კატალოგი 
ცივი კერძები
წვნიანი კერძები
თევზეული
კერძები ხორცისაგან
კერძები ფრინველის ხორცისაგან
კერძები ბოსტნეულისაგან
კერძები კვერცხისაგან
კერძები ბრინჯისა და ბურღულისაგან
ტკბილი თავი საჭმელი
ფქვილოვანი ნაწარმი
ფქვილოვანი საკონდიტრო ნაწარმი
ცივი და ცხელი სასმელები
პროდუქტები ზამთრისათვის
 
ქართული
ევროპული
აზიური
ამერიკული
ავსტრალიური
აფრიკული
СССР
ატმის მურაბა 


სათალი ატამი გავფცქვნათ და დავჭრათ ფართო ნაჭრებად. დავასხათ ცივი წყალი და გავაჩეროთ რამოდენიმე საათი. მოვადუღოთ სიროფი, გავაცივოთ და ჩავყაროთ ცივი წყლიდან ამოღებული ატმები. დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ ნახევარი საათი, გადმოვდგათ და გავაჩეროთ მეორე დღემდე. მეორე დღეს დავდგათ ცეცხლზე და მოვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. ხარშვის დროს მოვხადოთ ქაფი.

მასალა:

  • ატამი (დაჭრილი) - 1 კილოგრამი
  • შაქრის ფხვნილი - 1 კილოგრამი
  • წყალი - 1 ჩაის ჭიქა

პოპულარული რეცეპტი
სასმელი ”საზეიმო”
კოლიო ნიგვზით
ფასული - თეთრი ლობიოსაგან მომზადებული სალათი
ვაშლის რულეტი
დახურული ღვეზელი
 
BOOM.ge BOOM.GE სიახლე სიახლე ვაკანსიები ვაკანსიები ვალუტა ვალუტა გამოკითხვა გამოკითხვა განცხადებები განცხადებები გაცნობა გაცნობა მისალოცები მისალოცები ფორუმი ფორუმი ჩეტი ჩეტი თამაშები თამაშები
Copyright © 2003-2014 Boom.ge რეკლამა   |   სტატისტიკა