კატალოგი
ატმის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
სათალი ატამი გავფცქვნათ და დავჭრათ ფართო ნაჭრებად. დავასხათ ცივი წყალი და გავაჩეროთ რამოდენიმე საათი. მოვადუღოთ სიროფი, გავაცივოთ და ჩავყაროთ ცივი წყლიდან ამოღებული ატმები. დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ ნახევარი საათი, გადმოვდგათ და გავაჩეროთ მეორე დღემდე. მეორე დღეს დავდგათ ცეცხლზე და მოვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. ხარშვის დროს მოვხადოთ ქაფი.
მასალა:
ატამი (დაჭრილი) - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 კილოგრამი
წყალი - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

საქონლის ტვინს გადავავლოთ მდუღარე წ...

გასუფთავებული, გარეცხილი წიწილა შევ...

ბადრიჯანი სიგრძეზე ჩავჭრათ ისე, რომ...

სამ ჩაის ჭიქა პურის ფქვილს თანდათან...

ხორცი დავჭრათ 2X4 სმ ზომის ნაჭრებად...

ყველა კომპონენტი ავურიოთ ერთმანეთში...