კატალოგი
თევზი ასტურიულად

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხახვი წვრილად დავჭრათ და შევბრაწოთ ნახევარ პორცია კარაქში. დავამატოთ ფქვილი შევბრაწოთ ხახვთან ერთად. შემდეგ ფრთხილად დავასხათ ¼ ლიტრი წყალი და სოუსს კარგად მოვურიოთ. დავამატოთ ღვინო და შოკოლადი, მიხაკი, დარიჩინი, მარილი და პილპილი. ცეცხლგამძლე დაბალ ფორმას წავუსვათ ცხიმი და დავდგათ ძალიან დაბალ ცეცხლზე. სოკო გავასუფთავოთ, წვრილად დავჭრათ, მოვშუშოთ დარჩენილ კარაქში და სუფრაზე მიტანამდე 10 წუთით ადრე ჩავაწყოთ თევზიან ფორმაში. თევზი სუფრაზე ბრინჯთან ერთად მივიტანოთ.
მასალა:
2 პორციაზე
500 გრამი ვირთევზა
½ ჭიქა თეთრი ღვინო
1 თავი საშუალო ზომის ხახვი
80 გრამი კარაქი ან მარგარინი
1 ჩაის კოვზი გახეხილი შოკოლადი
ცოტა შამპინიონი
1 სუფრის კოვზი ფქვილი
ცოტა დანაყილი მიხაკი
ცოტა დარიჩინი
მარილი, პილპილი
პოპულარული რეცეპტი

სუფთად გაცრილი სიმინდის ფქვილი მოვზ...

მწიფე ტყემალი გადავარჩიოთ, ყუნწები ...

ქარიყლაპია, ლოქო, წვერა, კობრი ან ს...

მსუქანი ცხვრის ხორცი ხახვთან და ცხვ...

ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრება...

ყველა პროდუქტი კარგად ავურიოთ ერთმა...