კატალოგი
პურის სოუსი
![](/uploads_script/products/jqnweo3hvjw776a.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
წამოვადუღოთ რძე და მასში მოვათავსოთ მიხაკშეზელილი ხახვი და მუსკატის კაკალი. ვადუღოთ ნელ ცეცხლზე 30 წუთჳს განმავლობაში. დავამატოთ პურის ნამცეცები, მარილი, პილპილი და ნახევარი პორცია კარაქი. ყველაფერი კარგად გადავურიოთ ერთმანეთში და ავთქვიფოთ ჩანგლით. ვადუღოთ 20 წუთის განმავლობაში ძალიან დაბალ ცეცხლზე, თან განუწყვეტლივ ვურიოთ. შემდეგ ამოვიღოთ ხახვის თავი, დავამატოთ დარჩენილი კარაქი და ნაღები. სუფრაზე ცხელი მივიტანოთ. ინგლისში ამ სოუსს ხორცთან ერთად მიირთმევენ.
მასალა:
½ ლიტრი რძე
1 დიდი თავი ხახვი
2 ცალი მიხაკი
ცოტა მუსკატის კაკალი
60 გრამი ახალი თეთრი პურის ნამცეცები
1 არასრული სუფრის კოვზი კარაქი
1 ჩაის კოვზი ნაღები
½ ჩაის კოვზი მარილი
პილპილი დანის პირზე
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/qehu815us3gsoeo.jpeg)
ანანასის ნაჭრები, მსხვილად დაჭრილი ...
![](uploads_script/products/eqr2ku76r410u37.jpeg)
ლუდში ჩავდოთ ლიმონის კანი და მივიყვ...
![](uploads_script/products/1wf28r0vm2jw0yd.jpeg)
მითითებული კომპონენტებისაგან გავაკე...
![](uploads_script/products/x60girtqqkl3j2k.jpeg)
ქათამი გავასუფთავოთ და გამოვშიგნოთ,...
![](uploads_script/products/4rvk0t1up0e3306.jpeg)
გასუფთავებული, გარეცხილი რომელმე ფრ...
![](uploads_script/products/5epaehs5mmnc351.jpeg)
ჟოლო გადავარჩიოთ, ფენა-ფენა დავაყარ...