კატალოგი
ჟოლოს მურაბა
ბეჭდვა |
ჟოლო გადავარჩიოთ, ფენა-ფენა დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი, თან დავასხუროთ სპირტი ან მაგარი არაყი. ასე გავაჩეროთ არანაკლებ ექვსი საათისა. გადმოვიღოთ მურაბის ტაშტში, დავდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. ხარშვის დროს მოვხადოთ ქაფი.
მასალა:
ჟოლო - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1 კილოგრამი
სპირტი - ¼ ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
ნიახური და ვაშლი დავჭრათ წვრილ კუბი...
წისქვილები და ხის ფეხსაცმელი...
ვაშლი გავთალოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, დ...
რძე, კვერცხები, შაქარი და ფქვილი კა...
ეს კერძი მზადდება ისევე, როგორც თევ...
გაწმენდილი, გარეცხილი წიწილის კუჭ-ღ...