კატალოგი
ჟოლოს მურაბა
ბეჭდვა |
ჟოლო გადავარჩიოთ, ფენა-ფენა დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი, თან დავასხუროთ სპირტი ან მაგარი არაყი. ასე გავაჩეროთ არანაკლებ ექვსი საათისა. გადმოვიღოთ მურაბის ტაშტში, დავდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. ხარშვის დროს მოვხადოთ ქაფი.
მასალა:
ჟოლო - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1 კილოგრამი
სპირტი - ¼ ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
კვერცხის გულები ავთქვიფოთ კარაქთან ...
2 კვერცხის გული და ერთი კვერცხი მთლ...
ახალგაზრდა ხოხობი გავრეცხოთ, ფეხები...
ხახვი დავკეპოთ, ჩავყაროთ ქვაბში, მო...
გავაცხელოთ ცხიმი, მოვხრაკოთ მასში ხ...
ერბოში მოვხრაკოთ ალყა-ალყა დაჭრილი ...