კატალოგი
ჟოლოს მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ჟოლო გადავარჩიოთ, ფენა-ფენა დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი, თან დავასხუროთ სპირტი ან მაგარი არაყი. ასე გავაჩეროთ არანაკლებ ექვსი საათისა. გადმოვიღოთ მურაბის ტაშტში, დავდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. ხარშვის დროს მოვხადოთ ქაფი.
მასალა:
ჟოლო - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1 კილოგრამი
სპირტი - ¼ ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

ქორფა, თეთრი სოკო გავარჩიოთ სუფთად,...

გრძელი მენიუ...

ბრინჯი მოვხარშოთ რძეში, დავამატოთ შ...

ხორცი დავჭრათ პატარა კუბიკებად (10-...

ნიორი, 3 პატარა თავი ხახვი წვრილად ...

მანანის ბურღულიდავყაროთ დაფაზე და მ...