კატალოგი
ჟოლოს მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ჟოლო გადავარჩიოთ, ფენა-ფენა დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი, თან დავასხუროთ სპირტი ან მაგარი არაყი. ასე გავაჩეროთ არანაკლებ ექვსი საათისა. გადმოვიღოთ მურაბის ტაშტში, დავდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. ხარშვის დროს მოვხადოთ ქაფი.
მასალა:
ჟოლო - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1 კილოგრამი
სპირტი - ¼ ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

ბრინჯი მოვხარშოთ მარილიან წყალში. ფ...

ეკალა გავარჩიოთ, კარგად გავრეცხოთ დ...

2 კვერცხი კარგად ავთქვიფოთ 1 ჩაის ჭ...

ხახვი დავკეპოთ, ჩავყაროთ ქვაბში, და...

3 კვერცხის გული კარგად გავთქვიფოთ 3...

კურკაგამოცლილი ქლიავი ტაშტში ჩავყარ...