კატალოგი
ჟოლოს მურაბა
![](/uploads_script/products/5epaehs5mmnc351.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ჟოლო გადავარჩიოთ, ფენა-ფენა დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი, თან დავასხუროთ სპირტი ან მაგარი არაყი. ასე გავაჩეროთ არანაკლებ ექვსი საათისა. გადმოვიღოთ მურაბის ტაშტში, დავდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. ხარშვის დროს მოვხადოთ ქაფი.
მასალა:
ჟოლო - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1 კილოგრამი
სპირტი - ¼ ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/981v50v8r1zhfpq.jpeg)
ცოცხალი, წვრილად დაჭრილი პიტნის ფოთ...
![](uploads_script/products/cb9w7pise99d0l3.jpeg)
კარაქი და ქონი გავადნოთ, ვაცალოთ ცო...
![](uploads_script/products/tivhm4kyrqotmei.jpeg)
თევზი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, ჩავჭ...
![](uploads_script/products/anrfzuy3uy0p7xd.jpeg)
ღომის მარცვლები გავარჩიოთ, რამოდენი...
![](uploads_script/products/vzwubjn0fo83qxj.jpeg)
გასუფთავებული, გარეცხილი ქათმის კუჭ...
![](uploads_script/products/4sdzmd3n04rne1z.jpg)
გასუფთავებული, გარეცხილი ფრინველი ქ...