კატალოგი
ჟოლოს მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ჟოლო გადავარჩიოთ, ფენა-ფენა დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი, თან დავასხუროთ სპირტი ან მაგარი არაყი. ასე გავაჩეროთ არანაკლებ ექვსი საათისა. გადმოვიღოთ მურაბის ტაშტში, დავდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. ხარშვის დროს მოვხადოთ ქაფი.
მასალა:
ჟოლო - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1 კილოგრამი
სპირტი - ¼ ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი დავჭრათ პატარა კუბიკებად (10-...

ხორცი გავრეცხოთ, ჩავდოთ ცივ, ოდნავ ...

გასუფთავებული ბატი ან იხვი დავჭრათ ...

კარტოფილი მოვხარშოთ, დავსრისოთ ან გ...

ხორცი და სპეციები ჩავდოთ მდუღარე წყ...

ხახვი, წიწაკის ღერები და ნიორი წვრი...