კატალოგი
სიმინდის ფქვილის ღვეზელები კოლუმბიურად
ბეჭდვა |
კარაქი და ქონი გავადნოთ, ვაცალოთ ცოტა გაციება და დავამატოთ კვერცხები და გაცრილი ფქვილი. ძალიან კარგად მოვზილოთ და გავაჩეროთ 1 საათი. შემდეგ გავაკეთოთ კვერცხის ზომის მოგრძო ფორმის ბურთულები, მოვათავსოთ ისინი კარაქწასმულ ჟარუნაზე, თითოეული ბურთულის შუაში გავაკეთოთ ჩაღრმავება. მოვათავსოთ ჟარუნა ღუმელში. ვაცხოთ საშუალო ტემპერატურაზე მანამდე, სანამ ისინი ღია ყვითელი ფერის არ გახდება. სუფრაზე მიტანის წინ გავაფორმოთ დაშაქრული ხილით, კომპოტით და ვანილის კრემით.
მასალა:
125 გრამი კარაქი ან მარგარინი
125 გრამი ღორის ქონი
150 გრამი შაქარი
2 ცალი კვერცხი
250 გრამი სიმინდის ფქვილი
250 გრამი ხორბლის ფქვილი
პოპულარული რეცეპტი
ქორფა ღანძილი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ ...
ხორცი დავჭრათ კუბიკებად და მოვშუშოთ...
წყლითა და პურის ფქვილით მოვზილოთ ცო...
დაჭრილი ხახვი და ნიორი მოვხრაკოთ ზე...
გარეცხილი, მომზადებული ხილი, კარაქი...
ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ დ...