კატალოგი
ბრინჯისა და გოგრის ფაფა
ბეჭდვა |
გოგრის ნაჭრები ნახევრად მოვხარშოთ რძეში. მარილწყალში ასევე ნახევრად მოვხარშოთ ბრინჯი. ნახევრადმოხარშული ბრინჯი გადავიტანოთ ქვაბში, რომელშიც გოგრა იხარშება და განვაგრძოთ მათი ერთად ხარშვა. ჩავამატოთ კარაქი, მარილი, შაქრის ფხვნილი და მივიტანოთ სუფრაზე.
მასალა:
გოგრა - 800 გრამი
ბრინჯი - 350 გრამი
კარაქი - 70 გრამი
რძე - 1 ლიტრი
შაქარი და მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ხახვი დავკეპოთ, ჩავყაროთ ქვაბში, მო...
მოვზილოთ ცომი წყლით, გავაბრტყელოთ, ...
200 გრამ მარგარინს დავაყაროთ ორნახე...
კვერცხი შევურიოთ შაქარს და კარგად ა...
წვრილად დაჭრილი ან ხორცსაკეპ მანქან...
ღორის ფეხები კარგად გავასუფთავოთ, გ...