კატალოგი
ბრინჯისა და გოგრის ფაფა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გოგრის ნაჭრები ნახევრად მოვხარშოთ რძეში. მარილწყალში ასევე ნახევრად მოვხარშოთ ბრინჯი. ნახევრადმოხარშული ბრინჯი გადავიტანოთ ქვაბში, რომელშიც გოგრა იხარშება და განვაგრძოთ მათი ერთად ხარშვა. ჩავამატოთ კარაქი, მარილი, შაქრის ფხვნილი და მივიტანოთ სუფრაზე.
მასალა:
გოგრა - 800 გრამი
ბრინჯი - 350 გრამი
კარაქი - 70 გრამი
რძე - 1 ლიტრი
შაქარი და მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

200 გრამი კარაქი კვერცხთან და შაქრი...

ხორცი ვხარშოთ დარბილებამდე, ვაცალოთ...

ქათამი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, დავ...

ალუმინის ჭურჭელში ჩავასხათ 3 სუფრის...

თევზის ფილე დავჭრათ თითის სისქის ზო...

მითითებული პროდუქტებისაგან მოვზილოთ...