კატალოგი
ბრინჯისა და გოგრის ფაფა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გოგრის ნაჭრები ნახევრად მოვხარშოთ რძეში. მარილწყალში ასევე ნახევრად მოვხარშოთ ბრინჯი. ნახევრადმოხარშული ბრინჯი გადავიტანოთ ქვაბში, რომელშიც გოგრა იხარშება და განვაგრძოთ მათი ერთად ხარშვა. ჩავამატოთ კარაქი, მარილი, შაქრის ფხვნილი და მივიტანოთ სუფრაზე.
მასალა:
გოგრა - 800 გრამი
ბრინჯი - 350 გრამი
კარაქი - 70 გრამი
რძე - 1 ლიტრი
შაქარი და მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

მცენარეული ზეთი გავაცხელოთ, დავამატ...

5 ცალი კვერცხისა და ¾ ჭიქა შაქრის ფ...

ვინაიდან თიხის ჯამების საშუალება ოჯ...

ხახვი და ნიორი წვრილად დავჭრათ და მ...

ლობიოს ღერები გავასუფთავოთ, მოვხარშ...

კარგად გავთქვიფოთ კვერცხები, დავამა...