კატალოგი
ბრინჯისა და გოგრის ფაფა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გოგრის ნაჭრები ნახევრად მოვხარშოთ რძეში. მარილწყალში ასევე ნახევრად მოვხარშოთ ბრინჯი. ნახევრადმოხარშული ბრინჯი გადავიტანოთ ქვაბში, რომელშიც გოგრა იხარშება და განვაგრძოთ მათი ერთად ხარშვა. ჩავამატოთ კარაქი, მარილი, შაქრის ფხვნილი და მივიტანოთ სუფრაზე.
მასალა:
გოგრა - 800 გრამი
ბრინჯი - 350 გრამი
კარაქი - 70 გრამი
რძე - 1 ლიტრი
შაქარი და მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ბალი გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ და ფრთხ...

ფქვილი გავცრათ, შევურიოთ მცენარეულ ...

თევზი დავჭრათ პორციებად. კანი და ფხ...

ნუშს გადავასხათ მდუღარე წყალი, გავა...

200 გრამი კარაქი კარგად გავთქვიფოთ ...

ჭერამი გავრეცხოთ, დავჩხვლიტოთ წვრილ...