კატალოგი
პიტნის სოუსი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ცოცხალი, წვრილად დაჭრილი პიტნის ფოთლებს შევურიოთ შაქარი და ღვინის ძმარი, დავამატოთ წყალი და 2 საათი გავაჩეროთ, რომ სოუსი არომატული გახდეს.
მასალა:
3 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი პიტნის ფოთლები
2 არასრული ჩაის კოვზი შაქარი
1 სუფრის კოვზი ღვინის ძმარი
3-4 სუფრის კოვზი ძმარი
პოპულარული რეცეპტი

ცალ-ცალკე მოვხარშოთ მწვანე ლობიოს ღ...

შევარჩიოთ მოზრდილი ვარია, დავჭრათ ნ...

ნიორი, 3 პატარა თავი ხახვი წვრილად ...

კიტრი გავთალოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, მ...

ქვეყანას სჭირდება ბრინჯი, ბევრი ბრი...

ახალი, საღი პამიდორები გავრეცხოთ ცი...