კატალოგი
პიტნის სოუსი
ბეჭდვა |
ცოცხალი, წვრილად დაჭრილი პიტნის ფოთლებს შევურიოთ შაქარი და ღვინის ძმარი, დავამატოთ წყალი და 2 საათი გავაჩეროთ, რომ სოუსი არომატული გახდეს.
მასალა:
3 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი პიტნის ფოთლები
2 არასრული ჩაის კოვზი შაქარი
1 სუფრის კოვზი ღვინის ძმარი
3-4 სუფრის კოვზი ძმარი
პოპულარული რეცეპტი
მწვანე, ტკბილი წიწაკა ჩავყაროთ მდუღ...
გათლილი კარტოფილი მოვხარშოთ წვრილად...
შევარჩიოთ კაკლისოდენა პამიდვრები. ფ...
ლოსოსის ხორცი დავჭრათ ნაჭრებად, კვე...
გადარჩეული, გარეცხილი ღოღნაშო ალაგ-...
ფქვილის, კვერცხის, მუსკატის კაკლისა...