კატალოგი
პიტნის სოუსი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ცოცხალი, წვრილად დაჭრილი პიტნის ფოთლებს შევურიოთ შაქარი და ღვინის ძმარი, დავამატოთ წყალი და 2 საათი გავაჩეროთ, რომ სოუსი არომატული გახდეს.
მასალა:
3 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი პიტნის ფოთლები
2 არასრული ჩაის კოვზი შაქარი
1 სუფრის კოვზი ღვინის ძმარი
3-4 სუფრის კოვზი ძმარი
პოპულარული რეცეპტი

ვიჩინა, ნიახური და ხახვი გავატაროთ ...

ხორცი დავჭრათ ძალიან თხელ და წვრილ ...

ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში...

ხახვი წვრილად დავჭრათ და მსუბუქად მ...

2 კვერცხი და 3-4 სუფრის კოვზი შაქრი...

ქვაბში გავაცხელოთ 1 ჩაის კოვზი ზეთი...