კატალოგი
პიტნის სოუსი
ბეჭდვა |
ცოცხალი, წვრილად დაჭრილი პიტნის ფოთლებს შევურიოთ შაქარი და ღვინის ძმარი, დავამატოთ წყალი და 2 საათი გავაჩეროთ, რომ სოუსი არომატული გახდეს.
მასალა:
3 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი პიტნის ფოთლები
2 არასრული ჩაის კოვზი შაქარი
1 სუფრის კოვზი ღვინის ძმარი
3-4 სუფრის კოვზი ძმარი
პოპულარული რეცეპტი
გველთევზა გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ კ...
4 კვერცხისა და 1,5 ჭიქა შაქრის ფხვნ...
200 გრამი კარაქი კვერცხთან და შაქრი...
ნახევარი ჩაის ჭიქა ადუღებულ წყალში ...
კვერცხი შევურიოთ შაქარს და კარგად ა...
ნიახური და ვაშლი დავჭრათ წვრილ კუბი...