კატალოგი
პიტნის სოუსი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ცოცხალი, წვრილად დაჭრილი პიტნის ფოთლებს შევურიოთ შაქარი და ღვინის ძმარი, დავამატოთ წყალი და 2 საათი გავაჩეროთ, რომ სოუსი არომატული გახდეს.
მასალა:
3 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი პიტნის ფოთლები
2 არასრული ჩაის კოვზი შაქარი
1 სუფრის კოვზი ღვინის ძმარი
3-4 სუფრის კოვზი ძმარი
პოპულარული რეცეპტი

გაცრილი სიმინდის ფქვილისაგან მოვზილ...

ფქვილის, შაქრის, მცენარეული ზეთისაგ...

ბატკნის ან ცხვრის ღვიძლი დავჭრათ წვ...

1 ცალი კვერცხი კარგად გავთქვიფოთ 1 ...

გასუფთავებულ, გარეცხილ ვარიას ჩავუწ...

ცეცხლოვანი ქვეყანა...