კატალოგი
თურქული გარნირი
![](/uploads_script/products/f9pznobbuwk3yyk.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ცალ-ცალკე მოვხარშოთ მწვანე ლობიოს ღერები და ჭრელი ლობიოს მარცვლები, შევურიოთ კარაქი. დავასხათ თეთრი ხორცის სოუსი და მივიყვანოთ დუღილამდე. სოუსი მოვამზადოთ ფქვილისა და ხორცის ბულიონისაგან: ფქვილი კარგად ავურიოთ კარაქში, დავასხათ ბულიონი, კარგად ავურიოთ და სოუსი ვხარშოთ ნელ ცეცხლზე.
მასალა:
400 გრამი მწვანე ლობიო
200 გრამი ჭრელი ლობიოს მარცვლები
150 გრამი თეთრი ხორცის სოუსი
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/nr1hok76bjpj4ry.jpeg)
ხახვი დავჭრათ და ოდნავ მოვხრაკოთ ქვ...
![](uploads_script/products/dzut3xy5hj3c2z9.jpeg)
ხორცი დავჭრათ 2X2 სმ ზომის კუბიკება...
![](uploads_script/products/x8nfk6wdpmzpq2s.jpeg)
მოცემული პროდუქტებისაგან სწრაფად მო...
![](uploads_script/products/v988w4z69ixtadg.jpeg)
გავრეცხოთ 750 გრამი ჭარხალი, დავჭრა...
![](uploads_script/products/n14uwjk7joh93er.jpeg)
პამიდვრები ჩავჭრათ ჯვარედინად და მო...
![](uploads_script/products/9brhjtoty1l9dko.jpeg)
მოვამზადოთ ცომი და გაავჩეროთ ½ საათ...