კატალოგი
თურქული გარნირი
ცალ-ცალკე მოვხარშოთ მწვანე ლობიოს ღერები და ჭრელი ლობიოს მარცვლები, შევურიოთ კარაქი. დავასხათ თეთრი ხორცის სოუსი და მივიყვანოთ დუღილამდე. სოუსი მოვამზადოთ ფქვილისა და ხორცის ბულიონისაგან: ფქვილი კარგად ავურიოთ კარაქში, დავასხათ ბულიონი, კარგად ავურიოთ და სოუსი ვხარშოთ ნელ ცეცხლზე. მასალა: 400 გრამი მწვანე ლობიო 200 გრამი ჭრელი ლობიოს მარცვლები 150 გრამი თეთრი ხორცის სოუსი