კატალოგი
თურქული გარნირი
ბეჭდვა |
ცალ-ცალკე მოვხარშოთ მწვანე ლობიოს ღერები და ჭრელი ლობიოს მარცვლები, შევურიოთ კარაქი. დავასხათ თეთრი ხორცის სოუსი და მივიყვანოთ დუღილამდე. სოუსი მოვამზადოთ ფქვილისა და ხორცის ბულიონისაგან: ფქვილი კარგად ავურიოთ კარაქში, დავასხათ ბულიონი, კარგად ავურიოთ და სოუსი ვხარშოთ ნელ ცეცხლზე.
მასალა:
400 გრამი მწვანე ლობიო
200 გრამი ჭრელი ლობიოს მარცვლები
150 გრამი თეთრი ხორცის სოუსი
პოპულარული რეცეპტი
2 კვერცხის გული გავთქვიფოთ მიქსერით...
ხაჭო გავწუროთ საცერში, შევურიოთ კვე...
გავრეცხოთ 750 გრამი ჭარხალი, დავჭრა...
8 კვერცხის გული გავთქვიფოთ 2 ჩაის ჭ...
პალატშინკენი ჩავაწყოთ კარაქწასმულ ფ...
საღი, ქორფა კიტრი გავთალოთ, დავჭრათ...