კატალოგი
თურქული გარნირი
ბეჭდვა |
ცალ-ცალკე მოვხარშოთ მწვანე ლობიოს ღერები და ჭრელი ლობიოს მარცვლები, შევურიოთ კარაქი. დავასხათ თეთრი ხორცის სოუსი და მივიყვანოთ დუღილამდე. სოუსი მოვამზადოთ ფქვილისა და ხორცის ბულიონისაგან: ფქვილი კარგად ავურიოთ კარაქში, დავასხათ ბულიონი, კარგად ავურიოთ და სოუსი ვხარშოთ ნელ ცეცხლზე.
მასალა:
400 გრამი მწვანე ლობიო
200 გრამი ჭრელი ლობიოს მარცვლები
150 გრამი თეთრი ხორცის სოუსი
პოპულარული რეცეპტი
ქორფა, ახალი კიტრი გადავარჩიოთ, გავ...
ყველა კომპონენტი ერთმანეთში გადავურ...
ქათამი დავჭრათ პორციებად. ლიმონის წ...
კარაქი გავთქვიფოთ გათეთრებამდე; თან...
გადარჩეული, გარეცხილი ბოლოკის ფოთოლ...
ფქვილის, კვერცხისა და რძისაგან მოვა...