კატალოგი
მაიტოკალაკეიტო - რძეში მოშუშული თევზი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
თევზი გავრეცხოთ, დავჭრათ თითის სისქის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, მოვათავსოთ ცხიმწასმულ ტაფაზე, დავასხათ რძე და ვშუშოთ ცხელ ღუმელში. სუფრაზე მიტანამდე მოვასხათ გამდნარი კარაქი.
მასალა:
750 გრამი გასუფთავებული თევზი
¼ ლიტრი რძე
75 გრამი კარაქი
მარილი
პოპულარული რეცეპტი

კარტოფილი კანიანად მოვხარშოთ, მერე ...

ფქვილი გავცრათ ხის დაფაზე, ჩავახალო...

ოთხი კვერცხის გული 1,5 ჩაის ჭიქა შა...

თანაბარი ზომის ნაჭრებად დაჭრილი მსუ...

ხორცი მოვხარშოთ წვრილად დაჭრილ მწვა...

ოთხი კვერცხის გულს თანდათან მოვასხა...