კატალოგი
მაიტოკალაკეიტო - რძეში მოშუშული თევზი
ბეჭდვა |
თევზი გავრეცხოთ, დავჭრათ თითის სისქის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, მოვათავსოთ ცხიმწასმულ ტაფაზე, დავასხათ რძე და ვშუშოთ ცხელ ღუმელში. სუფრაზე მიტანამდე მოვასხათ გამდნარი კარაქი.
მასალა:
750 გრამი გასუფთავებული თევზი
¼ ლიტრი რძე
75 გრამი კარაქი
მარილი
პოპულარული რეცეპტი
კატლეტები ამოვავლოთ ფქვილში და ვწვა...
ჭერამი გავრეცხოთ, დავჩხვლიტოთ წვრილ...
ხახვი წვრილად დავჭრათ და მოვხრაკოთ ...
მთელ-მთელი ლეღვი ალაგ-ალაგ ჩავჩხვლი...
3 კვერცხის გულს დავაყაროთ 1,5 ჩაის ...
ბროწეულიდან გამოვწუროთ წვენი, დავუმ...