კატალოგი
მაიტოკალაკეიტო - რძეში მოშუშული თევზი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
თევზი გავრეცხოთ, დავჭრათ თითის სისქის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, მოვათავსოთ ცხიმწასმულ ტაფაზე, დავასხათ რძე და ვშუშოთ ცხელ ღუმელში. სუფრაზე მიტანამდე მოვასხათ გამდნარი კარაქი.
მასალა:
750 გრამი გასუფთავებული თევზი
¼ ლიტრი რძე
75 გრამი კარაქი
მარილი
პოპულარული რეცეპტი

ყველა პროდუქტი კარგად ავთქვიფოთ სათ...

ბადრიჯანი ჩავჭრათ სამი-ოთხი სანტიმე...

თეთრი პურის ნაჭრებს ორივე მხრიდან წ...

გასუფთავებული ბალბა კარგად გავრეცხო...

ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ დ...

ყველაფერი ბანანისაგან...