კატალოგი
მაიტოკალაკეიტო - რძეში მოშუშული თევზი
ბეჭდვა |
თევზი გავრეცხოთ, დავჭრათ თითის სისქის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, მოვათავსოთ ცხიმწასმულ ტაფაზე, დავასხათ რძე და ვშუშოთ ცხელ ღუმელში. სუფრაზე მიტანამდე მოვასხათ გამდნარი კარაქი.
მასალა:
750 გრამი გასუფთავებული თევზი
¼ ლიტრი რძე
75 გრამი კარაქი
მარილი
პოპულარული რეცეპტი
10 კვერცხის ცილა კარგად გავთქვიფოთ....
კიტრი გავთალოთ, მოვაშოროთ თესლი, და...
ნიგოზი დავნაყოთ, ზეთი გამოვხადოთ და...
ღვიძლის ცხიმი კარგად გავხეხოთ. გავრ...
ბადრიჯანი გავფცქვნათ და წვრილად დავ...
სატაცური კარგად გავრეცხოთ, მოვაჭრათ...