კატალოგი
მაიტოკალაკეიტო - რძეში მოშუშული თევზი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
თევზი გავრეცხოთ, დავჭრათ თითის სისქის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, მოვათავსოთ ცხიმწასმულ ტაფაზე, დავასხათ რძე და ვშუშოთ ცხელ ღუმელში. სუფრაზე მიტანამდე მოვასხათ გამდნარი კარაქი.
მასალა:
750 გრამი გასუფთავებული თევზი
¼ ლიტრი რძე
75 გრამი კარაქი
მარილი
პოპულარული რეცეპტი

მინდვრის სხვადასხვა სახის ფოთლოვანი...

კობრი გავასუფთავოოთ, გავრეცხოთ, გავ...

ხახვი და ტკბილი წიწაკა დავჭრათ თხელ...

ხორცი დავჭრათ საკმაოდ თხელ ნაჭრებად...

კიტრი გავთალოთ, გავჭრათ სიგძეზე, გა...

ამ ხაჭაპურს აქვს არა მრგვალი, არამე...