კატალოგი
მაიტოკალაკეიტო - რძეში მოშუშული თევზი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
თევზი გავრეცხოთ, დავჭრათ თითის სისქის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, მოვათავსოთ ცხიმწასმულ ტაფაზე, დავასხათ რძე და ვშუშოთ ცხელ ღუმელში. სუფრაზე მიტანამდე მოვასხათ გამდნარი კარაქი.
მასალა:
750 გრამი გასუფთავებული თევზი
¼ ლიტრი რძე
75 გრამი კარაქი
მარილი
პოპულარული რეცეპტი

ცხვრის ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ...

ხორცს და სალას დავასხათ 2 ლიტრი ცივ...

მჟაუნა გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, მოვ...

კარტოფილი გავრეცხოთ, გავთალოთ, შემდ...

რვა კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ გათეთრ...

ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ და გავწ...