კატალოგი
მაიტოკალაკეიტო - რძეში მოშუშული თევზი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
თევზი გავრეცხოთ, დავჭრათ თითის სისქის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, მოვათავსოთ ცხიმწასმულ ტაფაზე, დავასხათ რძე და ვშუშოთ ცხელ ღუმელში. სუფრაზე მიტანამდე მოვასხათ გამდნარი კარაქი.
მასალა:
750 გრამი გასუფთავებული თევზი
¼ ლიტრი რძე
75 გრამი კარაქი
მარილი
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი დავჭრათ კვერცხის ზომის ნაჭრებ...

ნიგოზი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაშ...

რვა კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ გათეთრ...

რძის ნაწარმი...

გულუხვი და ხელგაშლილი...

კარგად გარეცხილ ალუბალს გამოვაცალოთ...