კატალოგი
მაიტოკალაკეიტო - რძეში მოშუშული თევზი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
თევზი გავრეცხოთ, დავჭრათ თითის სისქის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, მოვათავსოთ ცხიმწასმულ ტაფაზე, დავასხათ რძე და ვშუშოთ ცხელ ღუმელში. სუფრაზე მიტანამდე მოვასხათ გამდნარი კარაქი.
მასალა:
750 გრამი გასუფთავებული თევზი
¼ ლიტრი რძე
75 გრამი კარაქი
მარილი
პოპულარული რეცეპტი

დაჭრილი ხახვი მოვხრაკოთ ერბოში. დავ...

წიწილების ფილე და ფეხები მოვათავსოთ...

ხურტკმელი ვხარშოთ დარბილებამდე, დავ...

ბიფშტექსებს წავუსვათ ნიორი, მოვაყარ...

ნიახურის ნაჭრები შევწვათ კარგად გაც...

ჩაი ნაზი დელიკატური პროდუქტია და მი...