კატალოგი
ელებროდი - ლუდისაგან მომზადებული სუპი
ლუდში ჩავდოთ ლიმონის კანი და მივიყვანოთ დუღილამდე. 1 სუფრის კოვზი ფქვილი გავხსნათ ცივ რძეში და ჩავამატოთ სუპში. დავამატოთ შაქარი და მარილი. კვერცხი ავურიოთ ფქვილში, დავამატოთ ცოტა რძე, კარგად ავურიოთ, რომ კუშტებად არ შეიკრას, და ჩავსხათ სუპში. ვადუღოთ 5 წუთის განმავლობაში და გადმოვდგათ ცეცხლიდან. კვერცხის გული და რამდენიმე კოვზი სუპი კარგად ავთქვიფოთ და ჩავამატოთ სუპში. მასალა: 1 ბოთლი ღია ფერის ლუდი 1 ბოთლი მუქი ფერის ლუდი ლიმონის კანი 1-2 სუფრის კოვზი შაქარი 2 სუფრის კოვზი ფქვილი 1 ცალი კვერცხი 1 ცალი კვერცხის გული ცოტა რძე