კატალოგი
ფრინველის კუჭმაჭის ჩახოხბილი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გასუფთავებული, გარეცხილი რომელმე ფრინველის კუჭმაჭი ქვაბში ჩავყაროთ, დავდგათ ცეცხლზე და მოვშუშოთ. ხახვი წვრილად დავკეპოთ, დავამატოთ ერბო და მოვშუშოთ, დავაყაროთ მოხრაკული კუჭმაჭი და გავაგრძელოთ შუშვა. პამიდორი გავხეხოთ სახეხზე (ან გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში), დავამატოთ კუჭმაჭს და ვადუღოთ, სანამ არ შესქელდება. შევაზავოთ მწვანილით, წიწაკით, მარილით.
მასალა:
კუჭმაჭი - 1 ფრინველის
ხახვი - 1-2 თავი
კარაქი - 50 გრამი
პამიდორი - 300 გრამი
მწვანილი, მარილი, წიწაკა - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ქაშაყი წყალში დავალბოთ 1-2 დღით, შე...

ერთი ცალი ლიმონის ცედრა გავხეხოთ წმ...

ნაჭრებად დაჭრილი ხორცი ჩავუშვათ ქვა...

ლოქო მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით და...

მაწონში მოვზილოთ რბილი ცომი. მოზელი...

ღორის ხორცი დავჭრათ კუბიკებად, დავა...