კატალოგი
ფრინველის კუჭმაჭის ჩახოხბილი
| ბეჭდვა |
გასუფთავებული, გარეცხილი რომელმე ფრინველის კუჭმაჭი ქვაბში ჩავყაროთ, დავდგათ ცეცხლზე და მოვშუშოთ. ხახვი წვრილად დავკეპოთ, დავამატოთ ერბო და მოვშუშოთ, დავაყაროთ მოხრაკული კუჭმაჭი და გავაგრძელოთ შუშვა. პამიდორი გავხეხოთ სახეხზე (ან გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში), დავამატოთ კუჭმაჭს და ვადუღოთ, სანამ არ შესქელდება. შევაზავოთ მწვანილით, წიწაკით, მარილით.
მასალა:
კუჭმაჭი - 1 ფრინველის
ხახვი - 1-2 თავი
კარაქი - 50 გრამი
პამიდორი - 300 გრამი
მწვანილი, მარილი, წიწაკა - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

გადარჩეული მარწყვი გავრეცხოთ, მოვათ...

პატარა ზომის მწვანე პამიდვრები დავჭ...

ჩავასხათ ქვაბში წყალი, ჩავყაროთ შაქ...

ხორბლის ბურღული მოვამზადოთ ისევე, რ...

ახალი, თეთრი სოკო გავარჩიოთ, გავრეც...

დროჟი გავხსნათ თბილ წყალში, დავუმატ...


