კატალოგი
მაყვლის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ჭურჭელში მოვათავსოთ გადარჩეული მაყვალი ერთ წყებად, მოვაყაროთ შაქრის ფხვნილი, მერე ისევ მაყვალი, შაქრის ფხვნილი, გავაჩეროთ გრილ ადგილას ოთხი-ხუთი საათი. მერე დავდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. ხარშვის დროს, ხანგამოშვებით, ფრთხილად შევანძრიოთ ჭურჭელი და ქაფი მოვხადოთ.
მასალა:
მაყვალი - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 კილოგრამი
პოპულარული რეცეპტი

კარაქში გავხსნათ შაქარი, დავუმატოთ ...

საღი, წითელი პამიდორი გადავარჩიოთ, ...

მოვზილოთ დროჟიანი ცომი, დავდგათ 1 ს...

სიმწიფეში შესული, საღი მწვანე პამიდ...

ხორცი დავჭრათ მცირე ზომის კუბიკებად...

გასუფთავებული, ახალი მწვანე ლობიო, ...