კატალოგი
მაყვლის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ჭურჭელში მოვათავსოთ გადარჩეული მაყვალი ერთ წყებად, მოვაყაროთ შაქრის ფხვნილი, მერე ისევ მაყვალი, შაქრის ფხვნილი, გავაჩეროთ გრილ ადგილას ოთხი-ხუთი საათი. მერე დავდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. ხარშვის დროს, ხანგამოშვებით, ფრთხილად შევანძრიოთ ჭურჭელი და ქაფი მოვხადოთ.
მასალა:
მაყვალი - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 კილოგრამი
პოპულარული რეცეპტი

ტკბილი წიწაკა დავჭრათ თხელ ზოლებად,...

შაქარი ვთქვიფოთ კვერცხთან ერთად 15 ...

მითითებული პროდუქტებისაგან მოვზილოთ...

სუკი თანაბარი ოდენობის ნაჭრებად დავ...

კარტოფილი მოვხარშოთ (შეძლებისდაგვარ...

ჭიქანახევარი წყალი დავდგათ ცეცხლზე,...