კატალოგი
მაყვლის მურაბა
ბეჭდვა |
ჭურჭელში მოვათავსოთ გადარჩეული მაყვალი ერთ წყებად, მოვაყაროთ შაქრის ფხვნილი, მერე ისევ მაყვალი, შაქრის ფხვნილი, გავაჩეროთ გრილ ადგილას ოთხი-ხუთი საათი. მერე დავდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. ხარშვის დროს, ხანგამოშვებით, ფრთხილად შევანძრიოთ ჭურჭელი და ქაფი მოვხადოთ.
მასალა:
მაყვალი - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 კილოგრამი
პოპულარული რეცეპტი
ნედლი თევზი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ...
თევზი გავრეცხოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, ...
სიმინდის სახამებლისა და რძისაგან მო...
გადარჩეული, გარეცხილი ხენდრო დავჭყლ...
სიყვარული ერთი ნახვით......
ქათამი ან იხვი კარგად გავასუფთავოთ,...