კატალოგი
მაყვლის მურაბა
ბეჭდვა |
ჭურჭელში მოვათავსოთ გადარჩეული მაყვალი ერთ წყებად, მოვაყაროთ შაქრის ფხვნილი, მერე ისევ მაყვალი, შაქრის ფხვნილი, გავაჩეროთ გრილ ადგილას ოთხი-ხუთი საათი. მერე დავდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. ხარშვის დროს, ხანგამოშვებით, ფრთხილად შევანძრიოთ ჭურჭელი და ქაფი მოვხადოთ.
მასალა:
მაყვალი - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 კილოგრამი
პოპულარული რეცეპტი
პატარა ზომის მწვანე პამიდვრები დავჭ...
გასუფთავებული, გარეცხილი თართი ან ზ...
ფქვილისა და მარილიანი წყლისაგან მოვ...
კარგად დარბილებულ კარაქის დავამატოთ...
ფქვილის, შაქრის, მცენარეული ზეთისაგ...
5 მთლანი კვერცხი კარგად გავთქვიფოთ ...