კატალოგი
მაყვლის მურაბა
![](/uploads_script/products/m9cese8kh79jnld.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ჭურჭელში მოვათავსოთ გადარჩეული მაყვალი ერთ წყებად, მოვაყაროთ შაქრის ფხვნილი, მერე ისევ მაყვალი, შაქრის ფხვნილი, გავაჩეროთ გრილ ადგილას ოთხი-ხუთი საათი. მერე დავდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. ხარშვის დროს, ხანგამოშვებით, ფრთხილად შევანძრიოთ ჭურჭელი და ქაფი მოვხადოთ.
მასალა:
მაყვალი - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 კილოგრამი
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/zqjdejim5zj9vlq.jpeg)
ქორფა ბადრიჯანს (თესლიანი არ უნდა ი...
![](uploads_script/products/vpgrcu1rvtyb8xc.png)
ამერიკა გვაოცებს...
![](uploads_script/products/k9ujdybd4iuqxk3.jpeg)
კარტოფილი და ვაშლი გავასუფთავოთ, გა...
![](uploads_script/products/x7a583isrrw1kfn.jpeg)
გასუფთავებული, წვრილად დაჭრილი ბოსტ...
![](uploads_script/products/phl45nzctpvbq1g.jpeg)
ცომი სწრაფად მოვზილოთ და დავდგათ ½ ...
![](uploads_script/products/pp3y7oh9l13n77z.jpeg)
ავთქვიფოთ კვერცხი სახამებელთან, რძე...