კატალოგი
ომლეტი ესპანურად
ავთქვიფოთ კვერცხი სახამებელთან, რძესთან, მარილთან და წითელ პილპილთან ერთად. სალა დავჭრათ საკმაოდ მსხვილ ნაჭრებად, ხახვი კი წვრილ ნაჭრებად. სოკო გაავსუფთავოთ და წვრილად დავჭრათ. შემდეგ მსუბუქად შევწვათ სალა, დავამატოთ ხახვი, ვშუშოთ 10 წუთის განმავლობაში, კარგად მოვაყაროთ მარილი და შავი პილპილი. მოშუშული სოკო გავაციოთ, ფრთხილად შევურიოთ კვერცხებს და და სწრაფად შევწვათ ომლეტი მცენარეულ ზეთში. მასალა 2-3 პორციაზე 6 ცალი კვერცხი 50 გრამი სახამებელი 1 ჭიქა რძე 1 თავი მცირე ზომის ხახვი ცოტა სოკო წითელი დანაყილი პილპილი მარილი შავი დანაყილი პილპილი მცენარეული ზეთი